Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Overnattingsguide til Berlin

Verdensmetropolen kjennetegnes av design, arkitektur og kunst. Berlin er trendy, ung og mangfoldig, og det er heller ingen mangel på kule hoteller å velge mellom.

For å gjøre det litt lettere for deg har vi laget en overnattingsguide. Du skal ikke gå mye over tusenlappen for å finne et hotell i Berlin med både luksus, design og service i storbyen.

Våre anbefalte hoteller i Berlin

Når man er i hippe Berlin, må man også bo hipt. Arkitekturen på dette hotellet er unikt og hotellet promoterer seg som Europas eneste musikkhotell. Dette setter preg på interiøret som er fargesprakende og sterkt inspirert av popkultur.

Hotellet i luksuriøs stil har både trendy og fargerikt interiør. I tillegg må du få med deg det velkjente spaet, og selvfølgelig ta et bad i bassenget på takterrassen - her får du også en spektakulær utsikt over byen.

Dette er byens eneste privateide luksushotell, og gjestelisten inkluderer Angela Merkel, Vladimir Putin og Tony Blair. Da er det trygt å si at hotellet innfrir forventninger til selv de mest krevende gjestene. I tillegg finner du Michelin-restauranten First Floor her, som er kjent for banebrytende kulinariske innovasjoner.

Hotell i Berlin

Rimelige hoteller i Berlin

Et moderne trestjernes hotell som ligger i Wilmdersdorf. Bygningen stammer fra tidlig 1900-tallet, men har blitt renovert og har rom med bra standard. Du finner både shopping og andre fornøyelser like i nærheten.

Dette er et firestjerners hotell i Neukölln med restaurant og bar. Det er først og fremst et godt egnet hotell for forretningsreisende, men passer også for deg som er på ferie.

Dette elegante designhotellet ligger bare 200 meter fra shoppinggaten Kurfürstendamm, og det er kort vei til restauranter. Rommene er luksuriøse og innredet i jugendstil. I tillegg har alle rommene balkong.

Følg også med på nettsidene til fordelsprogrammet til Mastercard, Priceless Cities. Du kan få gode tilbud og rabatter på hotell dersom du betaler oppholdet med Mastercardet ditt.

Trenger du tips til hva du kan gjøre og se i Berlin? Se vår ultimate Berlin-guide her.

Hoteller i Berlin

Et annet boalternativ i Berlin

Dersom du reiser med en større gruppe er det et godt tips å heller finne en leilighet. Det kan også være et rimeligere alternativ for deg som ikke ønsker å bruke så mye penger på hotell i Berlin. Det finnes mange aktører som tilbyr dette, og du kan sjekke for eksempel wimdu.no eller Airbnb.

Nettjenesten Airbnb kobler deg direkte med privatpersoner som leier ut et rom i boligen sin, eller hele boligen. Dette er ikke bare et rimelig alternativ, men du får også en unik mulighet til å bo som de lokale berlinerne og komme tettere innpå kulturen.

Spar penger på hotell i Berlin

Med et kredittkort fra re:member får du også tilgang til fordelsprogrammet re:member reward. Bestiller du derfor hotellopphold fra for eksempel hotels.com eller booking.com, kan du spare penger som du heller kan bruke på opplevelser.  

Du får også gode rabatter på flyreiser gjennom fordelsprogrammet. Og husk at du alltid får inkludert reise- og avbestillingsforsikring når du betaler over halvparten av reisekostnadene med kredittkortet. Da gjenstår det bare å ønske deg en god tur til Berlin!