Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Berlin - en kort flytur fra Oslo

Du har så vidt satt deg til rette på flyet fra Oslo til Berlin før du er framme. Flyturen tar nemlig ikke mer enn halvannen time, noe som gjør den tyske hovedstaden til den perfekte destinasjonen for din neste helgetur.  

For ti år siden var det hovedsakelig tyskere som besøkte Berlin, men aldri før har byen vært så populær blant utenlandske turister som nå. 2013 ble et rekordår med nesten 27 millioner overnattinger, og 11 millioner besøkende.

Den korte reiseveien fra Oslo til Berlin og lave priser på luksushotell, gjør Berlin til et stadig mer populært reisemål blant nordmenn. Kombinasjonen av kvalitet og pris er uslåelig og gjør at byen ofte figurerer høyt på lister over storbyer vi besøker aller mest i løpet av året.  

Fem grunner til å reise til Berlin

Har du ennå ikke vært i Berlin? Vi trenger ikke mer enn fem punkter for overbevise deg om at dette bør være den neste destinasjonen du reiser til:

  1. Det finner mange fantastiske overnattingsmuligheter i Berlin, og for rundt tusenlappen kan du få luksus og god service.   

  2. Folk i Berlin er vennlige, åpne og gjestfrie. Kanskje grunnen til at nordmenn føler seg hjemme blant tyskere har noe med å gjøre at de er rolige - akkurat som oss.

  3. Det er enkelt å gjøre seg forstått. Selv om den tyske grammatikken vil få enhver til å svette, er menyene på restauranter absolutt ikke vanskelige å forstå. Skulle du likevel ha språkproblemer, fortvil ikke. 90 prosent av alle i Berlin snakker godt engelsk.

  4. Du vil nesten aldri gå i kø, for gatene i Berlin har brede fortauer og det er mange åpne områder med stor plass. En tredjedel av byen består av parker og grøntområder som også gir god plass.

  5. Øl. Ja, tyskere er kanskje den mest øldrikkende nasjonen i verden. Du kan finne øl på kaffebarer, kiosker og 24 timers supermarked når enn du måtte ønske.

Er du fortsatt ikke overbevist? Da må du lese reiseguiden vår til Berlin.

Fly til Berlin for en billig penge

For å reise billigst til Berlin er det lurt å bestille billetter god tid i forveien. Ved å benytte deg av de gode tilbudene du får gjennom fordelsprogrammet re:member reward, kan du spare ytterligere. Fordelsprogrammet gir deg opptil 4 % reward-rabatt på flybilletter, blant annet hos Expedia.  

Andre måter å reise fra Oslo til Berlin:

Er du ikke så glad i å fly, men har likevel lyst til oppleve fantastiske Berlin? Ikke noe problem, du trenger nemlig ikke å reise med fly til Berlin, du kan reise med tog. Ruten på omtrent 18 timer starter i Oslo, etterfulgt av Gøteborg, videre til Malmø eller København, og deretter til Berlin.

Et annet alternativ er å ta buss fra Oslo til Berlin. Turen fra bussterminalen i Oslo med busselskapet Euroline tar omtrent 19 timer, og gir deg mulighet til å nyte landskapet med musikk på øret. Ta gjerne med deg en bok eller en reiseguide til Berlin slik at du er klar for å oppleve byen når du ankommer.

Trenger du overnattingstips? Les vår guide til hoteller i Berlin her.

Bruk penger på opplevelser i Berlin

Dersom du allerede har et kredittkort fra re:member kan du få gode rabatter på flyreiser. Ved å utnytte deg av fordelsprogrammet re:member reward kan du spare penger og heller bruke mer på selve opplevelsen. Husk også at dersom du betaler halvparten av reisekostnadene med kredittkortet ditt fra re:member, får du inkludert reise- og avbestillingsforsikring slik at reisen din blir tryggere.

Har du ikke et re:member-kort kan du søke om et her. God tur til Berlin!