5-hoteller-i-berlin-du-bor-bo-pa.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

5 hoteller i Berlin du bør bo på

Hoteller i Berlin er like varierte som byen ellers, og det trenger heller ikke å bety at du må sove i en vanlig seng. Du kan nemlig sove i en campingvogn, kiste eller flyvende seng. Dette er våre topp 10 hoteller i Berlin.

1. Hotel Huettenpalast

Konseptet bak Hotel Huettenpalast er Glamping – glamour og camping. Du kan velge om du vil sove i en campingvogn, trehytte eller et loftrom. Det et morsomt, miljøvennlig og rimelig hotell i Berlins trendy distrikt, Neukölln, som har blitt omtalt som et av de mest kreative stedene i hele byen.

2. Propeller Island City Lodge

Hvis du har lyst til å sove i alt annet enn en seng, er dette skrullete hotellet stedet for deg. Eieren av Propeller Island er den berlinske kunstneren Lars Stroschen som åpnet en fireroms-lodge for å finansiere de musikalske ambisjonene sine. I dag er det utvidet til 30 rom, og du kan sove i alt fra en kiste til et bur – eller under hundrevis av speil.

3. Ostel Hostel

Om du noen gang har undret på hvordan Berlin så ut før muren falt, er Ostel Hostel stedet. I en betongblokk av en bygning med typisk kommunistisk stil, i hjertet av bydelen Friedrichshain, ligger hostellet. Blir du skremt av å ha et portrett av den tidligere DDR presidenten hengende over deg, kan du be om Stasi suiten og se den Oscar-vinnende filmen The Lives of the Others som mimrer om Øst-Tyskland.

5 hoteller i Berlin du bør bo på

4. Hotel Q! berlin

Dette 4-stjerners designhotellet, Hotel Q!, ligger i Berlins berømte handlegate, Kurfürstendamm, og kan by på elegante rom og ettromsleiligheter. I restauranten kan du nyte sunne, internasjonale retter eller nyte en cocktail i den stilfulle private baren. Hotellet byr også på et utvalg av massasjer, yoga- og pilatestimer.

5. PLUS Berlin

Denne eksklusive hostell-kjeden er ikke bare rimelig, men PLUS Berlin har også en flott beliggenhet mellom Friedrichshain og Kreuzberg. Her finner du nok av gatekunst og vannhull du kan slukke tørsten. Hostellet tilbyr en bar og restaurant, basseng og badstue og en rekke aktiviteter. Personalet sparer heller ikke på gode reisetips om det er noe du skulle være spesielt på utkikk etter.

Spar penger på hotell i Berlin med re:member

Du har sikkert fått med deg alle de gode fordelene du får med et re:member kredittkort, men husker du at du kan få gode rabatter og tilbud gjennom fordelsprogrammet vårt? Du kan nemlige spare penger på alle disse hotellene, og flere, ved å bestille hotell i Berlin gjennom re:member reward. Hotels.com tilyr et av de største utvalgene av hotellovernatting på internett, og du kan finne hoteller i alle prisklasser. Med et kredittkort fra re:member får du opptil 10 % reward-rabatt på Hotels.com. Logg inn via re:member reward og betal med re:member-kortet.

Søk om et kredittkort fra re:member. Du kan få opptil 150 000 kroner i kreditt, opptil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse og reise- og avbestillingsforsikring når du betaler over halvparten av reisekostnadene med kredittkortet.

God tur til Berlin!