Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 27,86 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 593 kr. Totalt 16 593 kr.

Tips til ulike former for aktivitetsferie

Feriene våre skal ikke lenger handle om bare sol og strandliv. Aktivitetsreiser er i vinden som aldri før, og vi ønsker gjerne å fylle ferien med aktivt innhold som dykking, sykkelturer og fjellturer.

- Vi ser at det blir viktigere og viktigere for folk å prioritere opplevelser utenom det vanlige når de ferierer. Aller helst skal ferien bestå av opptil flere aktiviteter, unike matopplevelser, godt vær og varme temperaturer, forteller Charlotte Gogstad, talsperson i Expedia.no.

Vi ønsker i større grad å oppleve reisemålene på lokalbefolkningens premisser og få autentiske opplevelser under feriene.

- Nordmenn elsker å returnere til Norge med ekstraordinære minner i bagasjen – som også er ekstra stas å fortelle venner og familie om i etterkant, sier hun.  

Sykkelferie

Enten du drar på sykkeltur med en gruppe eller på en individuell tur, kan du oppleve vakre landskap og vind i håret. Reiser du til for eksempel Italia kan du se mange sjarmerende småsteder på den mest miljøvennlige måten. Med et smil og et nikk mot de lokale vil du som turist på sykkel alltid få et vennlig smil tilbake.

Et annet god tips til aktivitetsferie, er å ta en sykkelferie i Danmark. Med mer enn 11 000 kilometer med oppmerkede sykkelruter og ingen bratte stigninger, er dette kanskje et av verdens beste sykkelland. Det er kort vei til byer, og det er i tillegg enkelt å ta med sykkelen på de mange fergene som forbinder småøyene.

Aktivitetsferie

Dykkeferie

Elsker du naturen og ønsker å utforske mer av livet under vannflaten, er en dykkeferie den mest spennende og eventyrlige aktivitetsferien for deg - uansett om du er nybegynner eller sportsdykker.

På nært hold kan du betrakte fisker du aldri har sett før og se fascinerende skapninger under vann, og når du er ferdig? Ja, da kan du vende tilbake til en solfylt strand. Skal du på dykkeferie, anbefaler vi Middelhavets dykkeparadis Malta, som byr på grotter, koraller og skipsvrak.

Dykkeferie

Fjelltur i Norge

Nordmenn elsker fjellet, og du trenger ikke reise langt med turskoene for å oppleve fantastisk og ikke minst terapeutisk fjellvandring. Turgåing har vært kilde til filosofi, dikt og fortellinger. Det er også sunt for helsen - både for hjerte, lunger og kroppen generelt. Om du liker å bevege deg samtidig som du opplever den vakre norske naturen, er dette en utmerket aktivitetsferie for deg.  

Se her for flere gode tips til destinasjoner som er velegnet for opplevelsesreiser

Aktivitetsreiser

Gode rabatter på aktivitetsreiser

Dersom du ikke allerede har et kredittkort fra re:member, er det lurt å bestille det i god tid før aktivitetsreisen så du kan benytte deg av alle de gode rabattene du får gjennom fordelsprogrammet re:member reward. Husk at du også får reise- og avbestillingsforsikring inkludert hvis du betaler over halvparten av reisekostnadene med kredittkortet.

En av de gode rabattene du kan benytte deg av gjennom reward-programmet er opptil 4 % reward-rabatt hos Expedia. Som verdens største reisebyrå på nett, har de tilgang til mer enn 105 000 hoteller, 450 ulike flyselskap, samt de største globale leiebilselskapene. Uansett hvor din neste destinasjon måtte være - Expedia har utvalget. 

Om du ikke har et kredittkort fra re:member kan du søke om et her. God aktivitetsferie!