Kvinne i bil. Kredittkort kan brukes til både store og små aktiviteter.

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

4 fordeler med å reise med tog

Er du student, avhengig av å reise i jobben, eller skal du på ferie i Norge eller et sted i Europa? Da bør du vurdere å reise med tog. Det er mange fordeler med å reise med tog fremfor fly eller bil, og her har vi funnet fram til fire av de beste fordelene med tog som transportmiddel:

Miljøvennlig

Første punkt på listen over fordelene med å reise med tog, er selvfølgelig miljøaspektet. Foreløpig er jernbanen det minst miljøbelastende transportmiddelet som finnes. Toget bruker lite og miljøvennlig energi, er en pådriver for tettere bosetting og produserer ingen luftforurensning. Hvis du har miljøet i bakhodet hver gang du er ute og reiser, bør toget være førstevalget så sant det er mulig – på hele eller deler av reisen. Hvis du vil se hvordan toget kommer ut i miljøregnskapet sammenlignet med andre transportmidler, kan det være morsomt å ta en titt på NSBs miljøkalkulator.

Avslappende

Det andre punktet er at togreiser er avslappende. Det tar litt tid, men det gir deg også tid – til å slappe fullstendig av, nyte en god bok eller en film, sove en stund, eller bare titte ut av vinduet på omgivelsene som farer forbi. En togreise er en ypperlig måte å hente seg inn igjen på – når man har mye på programmet, kan en togreise over noen timer være akkurat det du ønsker deg.

Komfort

Som et tredje punkt over fordeler med å reise med tog, er komforten. Moderne tog har komfortable seter, service som aviser og kaffe eller servering, muligheten til å koble til Laptop, eller en sovekupe hvis du reiser om natten. I Europa og på lengre strekninger er komforten ytterst upåklagelig, med store skjermer i kupeene som viser bra filmer og har gode lydløsninger. Alt dette for at du skal få en behagelig togreise.

Trivsel

Når vi samler alle disse punktene under ett, kan vi si at den fjerde fordelen med å reise med tog, er trivselen under reisen. Med ren miljøsamvittighet, muligheten til å koble av og komfort underveis, er det ingen grunn til at man ikke skal trives på toget. Her har du alt du trenger mens du kommer deg fra A til B. Og hvis du ikke har ro til å stirre ut vinduet hele veien, kan du også benytte timene til å holde deg ajour på jobben eller med skolearbeidet, ettersom Internettoppkobling finnes på de fleste nyere tog.

Ekstra reisefordeler med re:member

Uansett hvor reisemålet ditt er, vil du ha nytte av å kunne benytte et kredittkort fra re:member. Er du student kan det være hendig med en avbestillingsforsikring og reiseforsikring som er inkludert i kortet om du betaler mer enn 50 % av reisen med kortet. Du kan søke om kreditt på opptil 150  000 kroner, noe som gjør at du alltid har penger i bakhånd om noe skulle skje. Søk om et kredittkort i dag, så har du det til din neste togreise.