Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.

Slik får du billige designmøbler

Det er ingen tvil om at nordmenn er opptatt av møbler og design – og da gjerne også spesifikke designere. Vi vil gjerne ha kvalitet, men er også opptatt av å gjøre en god handel. Det er mulig å kjøpe billige designmøbler uten at det går utover kvaliteten.   

Ja, nordmenn er svært opptatt av hjemmene sine, og en kan se at i de siste par tiårene har flere design og trender fått økt oppmerksomhet. Her i Norge er klassiske designmøbler signert av Arne Jacobsen, Charles Eames og Hans Wegner svært ettertraktet. Det er kanskje ikke så rart når vi vet at mange av de ikoniske designene har vært i produksjon i over 50 år – og er fortsatt populære den dag i dag.

Dyre vs. billige designmøbler

Det kan være flere grunner til at designmøbler er kostbare. For det første har originale designmøbler en lang designprosess, og i tillegg kan materialvalget få prisen til å steile. Dette kan også være årsaken til at møblene er ettertraktet, og med høy etterspørsel drives prisene opp.

Dette må du tenke over når du kjøper designmøbler

Utvalget av møbler er stort på nettet, men det er ikke alle nettbutikker som er like trygge å handle fra. Om du ønsker å kjøpe designmøbler må du først og fremst være sikker på at nettbutikken er pålitelig. Les gjerne tilbakemeldinger fra tidligere kunder for å se hvordan kvaliteten på både møblene og servicen er.

Videre bør du også sjekke om nettbutikken faktisk har din favorittdesigner og produkter du kunne tenkte deg å ha i hjemmet, og om du får en garanti på designmøblene. 

Les også vår guide til 6 tidløse designstoler her.

Spar ytterligere på designmøbler

Jotex, VidaXL og Confident living noen av butikkene i fordelsprogrammet re:member reward som selger designmøbler. Har du re:member kredittkort, får du blant annet 8 % reward-rabatt hos Confident living. Logg inn via re:member reward, klikk på “til butikk” og betal med re:member-kortet for å få rabatten.

I tillegg til de gode rabattene re:member kredittkort gir deg, kan du få opptil 150 000 kroner i kreditt, inntil 45 dager rentefri kreditt og det er ingen årsavgift på kortet. Les mer om re:member kredittkort.