Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.

Kredittkortet for deg som vil pusse opp

Et oppussingsprosjekt krever både tid og penger, men hvorfor ikke bruke en del av sommeren til å gjøre det du har tenkt så lenge på? En enkel start er å bruke et kredittkort til å kjøpe inn det du trenger!

Har du oppussingsplaner som aldri blir noe av? Eller har du allerede startet på et prosjekt du aldri blir ferdig med? De fleste av oss opplever både økt overskudd og bedre humør i sommersesongen, noe som kan være grunnen til at nordmenn flest velger akkurat denne tiden av året til å pusse opp. Med et kredittkort fra re:member, trenger du ikke spare i lang tid før du setter i gang. Du trenger heller ikke bruke opp feriepengene dine, som du aller helst vil bruke på noe helt annet.

Kredittkortet gir deg rabatter

Det er trygt, enkelt og oversiktlig å handle på nett med et re:member-kort, og fordelsprogrammet re:member reward, gir deg gunstige priser på det du trenger til oppussingen. Gjennom fordelsprogrammet får du tilbud og rabatter i over 200 nettbutikker, der du også finner det aller meste til hus, hjem og hage. Uansett om du vil bytte ut deler av kjøkkenet, male soverommet eller pusse opp badet, vil du finne det du trenger. Da blir det faktisk ikke så dyrt heller.

Den eneste forutsetningen for at du skal benytte deg av tilbudene, er at du logger inn via re:member reward, finner nettbutikken du vil handle fra, og klikker på "til butikk". Uansett om du er hobbysnekker eller profesjonell håndverker, vil fordelene fra reward-programmet gi deg materialene du har bruk for til prosjektet ditt. La de gode fordelene fungere som motivasjon til å gjennomføre planene dine en gang for alle!

Start med oppussingen nå

Med et re:member-kort kan du få opp til 150 000 kr i kredittgrense. Du kan velge å betale tilbake hele summen på en gang, eller vente. Med 45 dagers rentefri betalingsutsettelse, står du friere til å betale tilbake når du selv har mulighet. I nettbanken og i appen får du en oversikt over hva du har brukt pengene på.

Den nye parketten på gulvet kommer ikke til å legge seg selv, og drømmesofaen dukker ikke opp i stuen uten at du først finner og betaler for den. Med et kredittkort fra re:member trenger du ikke ha dårlig samvittighet for at ting tar tid.

God oppussing! Bare husk å søke om re:member kredittkort før du begynner. Da har du én ting mindre å tenke på.