oppussing-kredittkort.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.

Slik får du gode fordeler til oppussingen

Har du planer om å bruke noe av dette året til oppussing hjemme? Gjør du innkjøpene med re:member kredittkort får du rabatter og god oversikt over hva pengene går til. 

Uansett om du ønsker å kjøpe nye møbler, interiørartikler eller materialer til oppussing, kan det være smart å bruke et kredittkort til innkjøpene, spesielt om du handler på nettet.

Med et kredittkort fra re:member er du sikret en enkel, trygg og effektiv måte å betale netthandelen din på.

Bruk alltid kredittkort

Å gjøre en handel med kredittkort er den sikreste betalingsmåten på nett. Finansportalen anbefaler at du alltid handler med kredittkort ettersom du da er beskyttet av Paragraf 54b i Finansavtaleloven (tidligere §8 i kredittkjøpsloven).

På denne måten har du gode rettighter hvis nettbutikken går konkurs, ikke leverer varen eller ikke reparerer reparerer feil de er skyld i. Hvis selger ikke ivaretar sine forpliktelser, kan du gjøre gjeldende samme pengekrav mot kredittyter som du kan mot selger og dermed få refundert kjøpesummen. Du må imidlertid ha prøvd å løse saken med selger først.

Kredittkortet gir deg gode fordeler

Bring sommerfølelsen innendørs og unn deg noe nytt til huset, eller bruk noe av tiden og energien årstiden gir deg, til å pusse opp. Gi for eksempel sofaen et nytt trekk eller kjøkkenskapene et strøk maling. Du trenger ikke bytte ut alt for å fornye, og du finner det meste av det du kan tenke deg blant det store utvalget av møbel- og interiørbutikker i fordelsprogrammet re:member reward.

Fordelsprogrammet re:member reward gir deg gode rabatter i over 200 nettbutikker. For å kunne benytte deg av tilbudene i fordelsprogrammet må du besøke den aktuelle nettbutikken via re:member reward, trykke på "til butikk", og betale med re:member-kortet ditt. Så trekkes rabatten fra på din neste faktura.

Med et re:member kredittkort får du inntil 45 dagers rentefri kreditt. Kredittkortet har heller ingen årsgebyr, noe som gjelder uansett om du bruker kortet ditt eller ikke.

Uavhengig av om du har små eller store planer, bruk sommeren på å pusse opp før høsten kommer. Husk å søke om re:member kredittkort først, slik at du kan benytte deg av fordelene.