Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.

Kredittkortfordelene som inspirerer til oppussing

Trenger du inspirasjon til å fornye litt, både inne og ute? Med dette kredittkortets fordeler er det store sjanser for at du finner noe som vekker interessen din. Ta deg tid til å pusse opp i sommer!

De aller fleste nordmenn kjenner på en eller annen måte til tidsklemma som gjør at vi ikke er så flinke til å ta oss tid til det vi virkelig har lyst til. Men det er i sommersesongen du har både tid og overskudd til å sette i gang med små og store prosjekter.

Skaffer du deg et kredittkort fra re:member, kan du handle det du trenger på en enkel og trygg måte.

Mange muligheter med kredittkortet

Enten du har lyst på en hagestue i uteområdet eller har lyst til å få unna litt mer praktiske prosjekter som å bygge terasse, er det smart å gjøre det nå. Via fordelsprogrammet re:member reward kan du kjøpe alt fra nye utemøbler og drivhus til takrenner og snøsikring for taket ditt. Trenger du inspirasjon til oppussing og fornying både inne og ute, se det store utvalget av over 200 nettbutikker som samarbeider med re:member for å gi deg de gode tilbud.

Og best av alt, hvis den aktuelle nettbutikken har ekstra salg eller kampanjetilbud, får du reward-rabatten i tillegg. Det er en god deal! Husk bare å være innlogget og handle via re:member reward, slik at rabattene dine blir registrert på riktig måte.

Er du opptatt av interiør, finnes det en rekke forretninger som tilbyr alt fra klassiske og tidløse designerprodukter, til nyere, mer moderne og spennende varer. Uansett om du leter etter interiørartikler, baderomsartikler, møbler, byggevarer, hagemøbler eller parkett til gulvet, så kan du finner det du trenger på re:member reward, og til ekstra gode priser.

La deg inspirere

Har du et re:member-kort trenger du heller ikke vente med starte til du har spart opp penger. Kredittgrensen ligger på opptil 150 000 kr, noe som er et stort nok beløp for de aller fleste prosjekter i hus og hage. En annen fordel med re:member er at det ikke er noen årsavgift på kortet.

Vær smart, og bruk den ekstra tiden og energien i sommer til å la deg inspirere. Inspirasjon kan dukke opp når du minst venter det, og da lønner det seg å være forberedt. Søk om et kredittkort fra re:member, så er det bare å sette i gang når du har lyst.