Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.

Våre tips til deg som skal pusse opp

Stadig flere nordmenn velge å pusse opp hjemmene sine. Det kan enten være for å gjøre det mer attraktivt i et salg, eller bare for å øke komforten hjemme. Her har vi samlet artikler med gode råd og tips til deg som skal pusse opp.

Er det på tide å pusse opp? Er det badet som står for tur, så er det ikke bare det dyreste rommet å pusse opp, men også det vanskeligste. Du bør være ekstra nøye med å følge de tekniske byggeforskriftene for våtrom dersom du skal pusse opp badet. Dette betyr at du bør bruke profesjonelle og dyktige håndverkere der du ikke kan gjøre jobben selv. Er du uforsiktig, risikerer du at konsekvensen er fukt og mugg.

Les mer om å pusse opp bad her.

Eller kanskje det er kjøkkenet som trenger en renovering? Fra å kun være husmorens arbeidsplass, har kjøkkenet gått over til å være husets viktigste samlingsrom og en prominent plass i hjemmene våre. Derfor bruker vi gjerne betydelige beløp for å få det store og innbydende kjøkkenet vi alltid har drømt om. Selv om det er mye du kan gjøre selv, kan det være lurt å få hjelp av håndtverkere til ulike deler når du skal pusse opp kjøkkenet. Men det morsomste arbeidet får du gjøre selv, som å finne stilarter til kjøkkenet og bestemme fargevalget.

Les mer om å pusse opp kjøkkenet her.

Små grep for store forandringer

Men det er ikke slik at du er nødt til å helrenovere hjemmet for at du skal se forandringer. Små grep kan gjøre store forskjeller. Det skal ikke mer til enn litt maling, noen nye møbler eller interiørartikler for å gi hjemmet et helt nytt uttrykk. 

Ofte kan det lønne seg å handle på nett. Ikke bare får du et stort utvalg og muligheten til å sammenligne priser slik at du finner de beste og billigste løsningen, men du kan også få flere gode fordeler til oppussingen. I tillegg kan du handle uten å forlate sofaen din – som også kanskje kunne trengt en oppgradering?

Gode rabatter til deg som skal pusse opp

Uansett hvordan du vrir og vender på det, vil det lønne seg å betale med et kredittkort når du handler på nett. Dersom du har et kredittkort fra re:member vil du kunne spare penger gjennom fordelsprogrammet re:member reward. Her kan du få gunstige priser og gode rabatter på ting du trenger når du skal pusse opp.

re:member reward gir deg gode tilbude og rabatter i over 200 nettbutikker, og du kan finne det meste du trenger til hus, hjem, hytte og hage. Da blir det kanskje ikke så dyrt å pusse opp badet, bytte ut deler av kjøkkenet eller kjøpe en ny seng til soverommet.

For å benytte deg av tilbudene må du logge inn og handle via re:member reward. Har du ikke et re:member kredittkort, søk om et kredittkort her.

Du finner alle våre artikler om å pusse opp under.