Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Guide til treningsutstyr

Riktig treningsutstyr er essensielt når du skal komme i gang med treningen. Det kan være alt fra nødvendig treningstilbehør som sokker og undertøy, til mer eksklusivt treningstilbehør som råkule pulsklokker for motivasjonen. Dette er re:members guide til treningsutstyr.

Teknisk treningsutstyr

Pulsklokke

Pulsklokker har blitt svært populære den seneste tiden, og kan være nyttige for alle - uavhengig av om målet er å gå ned i vekt, eller å komme raskere i form. En pulsklokke kan lære deg mer om kroppen din og hvordan du fungerer under trening. Ikke nok med det, den er også en god motivasjonsfaktor som kan pushe deg ekstra under treningen.

Outnorth har et godt utvalg av pulsklokker fra blant annet Polar og Garmin. Med fordelsprogrammet re:member reward får du opptil 8 % reward-rabatt dersom du er innlogget og betaler med ditt re:member kredittkort.

Hodetelefoner

Det finnes ingen bedre måte å få opp motivasjonen på enn ved å ha bra musikk i ørene mens du trener. Da bør du velge sportshodetelefoner, for de du bruker til vanlig er ikke veldig godt egnet til trening. Hodetelefoner som er spesielt laget for deg som er mye i aktivitet, sitter godt i øret og faller ikke ut om det blir humpete, de kortslutter heller ikke om det kommer litt svette på dem.

Hodetelefonene fra Jaybird har kommet godt ut i tester, de har bra batteritid, kan bæres på flere måter og er mer robust enn du skulle tro. Du kan blant annet kjøpe de hos Gymgrossisten.

Nødvendig treningsutstyr

Sokker

Du har sikkert merket at sokkene dine er klissvåte etter en tøff treningsøkt. Var du klar over at du kan svette opp mot én liter per dag fra føttene? Jo, det stemmer, og dette kan gi deg gnagsår. Derfor er det viktig at du velger sokker i et materiale som transporterer svette. I tillegg bør de ha minst mulig sømmer slik at de ikke skaper ubehagelig friksjon under treningsøkten.  

Undertøy

Undertøy har en tendens til å både skli opp, gnage, krølle seg, gnisse, bli klissvått og ikke minst lukte vondt. Så dersom du syns bomullstrusene er til bry, bør du kjøpe understøy som er spesielt tilpasset for trening. Svettetransporterende og pustende undertøy bidrar til litt mer behagelige treningsøkter.

Sports-bh

Det kan være ubehagelig å trene uten en god sports-bh. Brystene trenger nemlig støtte, både for komfort og for å holde på formen og fasongen. Du kan i verste fall risikere å få dårlig holdning som senere kan føre til plager i ryggen dersom du ikke får god nok støtte under trening.  

Stay in Place Superactive Bra har tidligere fått terningkast seks i treningsmagasinet Shape Up, og passer utmerket til hard trening. Den har en behagelig passform med god lufting på bryst og rygg som sørger for en behagelig treningsopplevelse.

Treningsutstyr

Diverse treningsutstyr

Hansker

Trener du mye styrketrening kan det lønne seg å investere i treningshansker. De beskytter håndflatene dine og gir bedre grep rundt stangen når du løfter tunge vekter. Dersom du trener Crossfit gir de også beskyttelse for å unngå rifter og sår i hendene - uansett om du gjør styrketrening utendørs eller inne.

Gymgrossisten har et godt utvalg med treningshansker, slik at du enkelt kan finne de som passer best til dine behov. Har du et kredittkort fra re:member kan du spare opp til 8 % reward-rabatt på Gymgrossisten via fordelsprogrammet re:member reward.

Drikkeflasker

Alle vet at vann er viktig for kroppen, og spesielt viktig er det å få i seg nok væske når du er aktiv. Dette er for å unngå at kroppen blir dehydrert og ikke yter alt den kan. Derfor er det viktig å alltid ha med drikkeflaske på trening. Husk å være nøye med å vaske den slik at du unngår bakterier.

Få rabatter på treningsutstyr

Med et kredittkort fra re:member kan du få opptil 150 000 kroner i kreditt og det er ingen årsavgifter på kredittkortet - verken første eller påfølgende år.

Søk om mastercard fra re:member her.

Sjekk ut fordelsprogrammet re:member reward som gir deg gode rabatter i en rekke treningsrelaterte nettbutikker med mye bra treningstilbehør og utstyr.