Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Klatring for alle

Klatring er en spennende og utfordrende aktivitet som byr på både adrenalinkick og naturopplevelser. Kanskje tenker du at klatring kun er for spesielt interesserte, eller for de som er i god form eller flinke til å klatre fra naturens side? Det behøver ikke nødvendigvis være slik. Klatring er for alle, uansett nivå, der både nybegynnere og viderekommende er velkomne. Som på alle andre områder i livet, handler det om at man må begynne et sted – gjerne helt nederst på «rangstigen» – og jobbe seg oppover.

Kurs for alle ferdighetsnivåer 

Du bør kanskje ikke begi deg ut på de mest utfordrende fjellveggene med det samme, men et sted må du jo begynne. I Norge er det mulig å klatre både innendørs og utendørs, og kanskje du foretrekker å få en følelse med sporten før du begir deg ut i naturen. Med klatring innendørs kan du teste ut hvordan du trives med sporten. For noen er også dette med høyder et spørsmål når de begynner med klatring. Ved å melde deg på et klatrekurs, kan du teste teknikker og høyder både inne og ute. Redsel for høyder pleier vanligvis å bli mindre og mindre etter hvert som du får mer trening og blir tryggere på egne klatreferdigheter.  

For å finne kurs i nærheten av der du bor, kan du for eksempel besøke nettsiden kursguiden.no. Mange begynner med å kvalifisere seg til et såkalt brattkort, som gir deg mulighet til å klatre på alle innendørsvegger i Norge. Deretter er det bare å bygge videre på kunnskapen og treningen som du trenger for å forsere brattere vegger, både inne og i terrenget. Norges Klatreforbund kan også hjelpe deg med å finne en klatreklubb i nærheten av deg. Via klubben får du råd og veiledning, og det er den beste, tryggeste og enkleste måten å komme i gang på. 


Kom i gang med re:member 

Hvis du vil gå aktivt inn for klatring, trenger du en del utstyr, både sikringsutstyr, hansker og solide, varme og værbestandige klær. Kanskje du vil bruke ferien på å reise til en av landets mange storslåtte klatrevegger? Da trenger du kanskje å utvide utstyrsparken med telt, sovepose og annet turutstyr. I så fall kan re:members kredittkort være til hjelp. Da får du nemlig en rekke fordeler og rabatter gjennom fordelsprogrammet re:member reward, blant annet på klær fra friluftsbutikken Outnorth.

 

Klatring – mer enn en treningsform  

Klatring er ikke bare en treningsform – for noen utvikler klatringen seg rett og slett til en drivkraft og en livsstil. Når du først har begynt å klatre, skal du ikke se bort fra at du blir «bitt av basillen» – der målet ditt hele tiden vil være å bestige neste fjelltopp.   


Søk om et kredittkort i dag og kom i gang med klatringen!