Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 27,86 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 593 kr. Totalt 16 593 kr.

Velg riktig sportsutstyr

Nordmenn trener mer enn før, og da er det viktig å ha riktig sportsutstyr. Vi gir deg de gode råd og tips om treningsklær på nett, sportsutstyr og trening generelt.

På denne siden har vi samlet all informasjon du trenger om treningklær på nett og hva slags du bør velge, samt treningstips og inspirasjonsartikler. Ifølge Statistisk Sentralbyrå trener den jevne nordmann mye mer enn før. Økningen i de siste 18 årene har vist seg særlig kraftig blant menn i aldersgruppen 16-24 år.

Flere har blitt bevisst på helsefortrinnene man får ved å trene, i tillegg til at du får større overskudd i hverdagen av å holde seg fysisk aktiv.

I og med at økningen har vært såpass stor de siste årene, har det også blitt et større behov for å ha bra treningsutstyr. Utstyret du bruker bør også være tilpasset aktiviteten du driver med. Joggesko med tjukke såler er for eksempel ikke det beste å bruke dersom du tar tunge knebøy, og skal du løpe på asfalt bør du ha andre sko enn dersom du løper i marka.

Gjennom re:members fordelsprogram, re:member reward, kan du få gode rabatter hos en rekke sportsbutikker på nett. Blant annet får du prisavslag på sportsutstyr fra nettbutikker som Gymgrossisten.com og Timarco. Slik kan du spare masse penger på å handle sportsklær og sportsutstyr på nett, direkte fra din egen stue.

Sportsutstyr

Pris avgjør kvalitet

Sportsutstyr koster nemlig en del, spesielt hvis du skal ha de nyeste og beste produktene. I de siste årene har det blitt desto viktigere å se bra ut når vi trener, samtidig som vi har høye krav at treningstøyet skal gjøre jobben sin.

Da er det viktig å gjøre godt forarbeid og tenke nøye gjennom hva slags trening du gjennomfører, eller hva du har lyst til å gjøre. Det gjør det enklere å finne ut av hva du trenger av sportsutstyr. Sjekk ut re:members store guide til treningsklær.

Som oftest øker kvaliteten på tøyet i takt med pris, men du trenger ikke klinke til og kjøpe det aller dyreste sportsutstyret bare fordi det ser kult og spennende ut – de tekniske spesifikasjonene er minst like viktige.

Få rabatter på treningsutstyr

Når prisen er høy kan det være lurt å forsøke å spare noen kroner ved hjelp av salg og tilbud. Gjennom re:members fordelsprogram får du gode fordeler og rabatter på en rekke ulike sportsbutikker på nett med et stort utvalg innen treningstøy og sportsutstyr.  

Her kan du handle fra for eksempel Outnorth for å nevne en. Dermed kan du sikre deg både treningsklær, sportsutstyr og treningsartikler til en rimeligere penge.

Det eneste du trenger å gjøre, er å logge inn på re:member reward og klikke deg videre til nettbutikken du ønsker å handle fra. Når du finner det du er ute etter, kjøper du det på vanlig måte, og betaler med re:member-kortet. Rabatten blir automatisk trukket fra ved neste faktura. Så enkelt kan du spare penger på å handle treningsklær på nett!

Har du ikke kredittkort fra re:member kan du søke om kredittkort her. Du kan få opptil 150 000 kroner i kreditt, helt uten å måtte betale årsavgift på kortet.