Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Velvære fra topp til tå

I vinterhalvåret er det enda viktigene enn ellers å huske på å pleie deg selv ekstra godt. Både hår, hud og sjel trenger å skjemmes bort innimellom – og våren kommer raskere hvis du føler deg vel.

Etter at høsten for alvor har tatt grepet om værsituasjonen, tar det ikke lang tid før gradestokken kryper sakte men sikkert nedover. Og kulde er synonymt med lavere luftfuktighet, noe som i seg selv kan være en stor påkjenning for håret ditt. Det kan derfor lønne seg å klippe seg oftere om vinteren enn om sommeren. Om ikke annet stusse tuppene med jevne mellomrom. Nyklipt hår får deg dessuten alltid til å føle deg mye freshere enn alternativet.

Bruk anerkjente produkter

Egentlig hele året, men kanskje særlig om vinteren, er det viktig å bruke gode og anerkjente produkter i håret ditt. I denne sesongen er i tillegg luften innendørs tørrere enn ellers i året, så du bør gå for produkter som tilfører ekstra fuktighet. Tørt hår blir også fortere elektrisk når du bruker lue. Hvem trenger vel en utpreget «luesveis» på toppen av en allerede litt dårlig hårdag? Sørg også for å bruke luer laget av naturlige materialer, som for eksempel ull og bomull i stedet for luer med syntetiske stoffer, for å redusere problemet med elektrisk hår. Du bør også bruke en leave-in Conditioner.

Huden trenger også ekstra pleie nå været blir kaldere og luften blir tørrere. Tørr hud blir lettere irritert enn fuktig hud, og plages du for eksempel med eksem i en eller annen form, blusser det fortere opp når huden blir for tørr. En god fuktighetskrem er derfor et must. Også her anbefales det å holde deg til anerkjente merkevarer, da det er mange dårlige produkter som kan gjøre vondt verre på markedet.

Sminketips til blek vinterhud

Husk at huden din trenger frisk luft for å beholde den naturlige gløden. Men det er også lov å jukse litt. Et godt tips for å friske opp en blek vinterhud er et tynt lag med mineral foundation og solpudder. Ikke for mye, men akkurat passe. Dagslyset er skarpere i vinterhalvåret, så pass på at du ikke ser oversminket ut. Friske roser i kinnene er penest når de dukker opp naturlig.

Lavest priser på nettet

Kjente merkevarer finner du til de laveste prisene på nettet. Har du kredittkort fra re:member, får du gjennom re:member reward i tillegg opptil 25 % rabatt på skjønnhetsprodukter i flere av de mest kjente nettbutikkene. Har du ikke et re:member-kort kan du søke om et her.