Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.

Sminke på nett

Hvis du trenger ny sminke kan det være en fordel å kjøpe sminke på nett. På denne siden finner du inspirasjonsartikler og en mengde smarte skjønnhetstips, samt guide til gode kosmetikkprodukter til både hud og hår.

Du har sikkert noen foretrukne merker når det kommer til sminke, og hvis du vet hvilket produkt du trenger, er det superenkelt å finne sminke på nett. Med et par klikk har du muligheten til å spare både både tid og penger ved å gjøre unna handelen på nett.

Billig sminke på nett

Gjennom fordelsprogrammet re:member reward kan du dessuten få gode rabatter på en rekke nettsteder som selger kosmetikk og sminke. 

Salget av kosmetikk og toalettartikler har økt med nesten 5 % fra oktober 2014 til oktober 2015, og særlig salg av sminke på nett øker. I 2014 brukte nordmenn nesten 30 milliarder kroner på netthandel, og salget av helse og velvære-artikler utgjorde 8,3 % av salget.

Det er mange fordeler som gjør at folk ønsker å kjøpe sminke på nett. Blant annet slipper du å gå i butikkene, du kan enkelt sammenligne priser ved et par tastetrykk, og du får som regel tilsendt produktene rett i postkassa. Dermed kan du gjøre innkjøp av favorittsminken din når som helst på døgnet.

I 2014 brukte vi omtrent 504 millioner kroner på kjøp av sminke og kosmetikk over nett. Det er kanskje ikke så rart, for du finner ved enkle søk fram til maskaraen, leppestiften eller eyelineren du ønsker. Dessuten satser mange flere på å selge produktene sine via nett.

Fokuset på kosthold, livsstil og trening har økt de siste årene. Det er ikke bare merkebevissthet og sminketutorials som har vært i vinden i det siste, også bevissthet rundt hva man spiser og drikker og hvordan man holder seg i best fysisk form har tatt av i de senere år.

Sminke på nett

Vi trener mer

Ifølge Statistisk Sentralbyrå trener vi også mer enn før. Det er tydelig at vi bryr oss mer om helse, velvære og en sunn livsstil, og økt fokus på fordelene ved trening samt inspirasjon fra ulike sosiale medier kan være årsaken til dette.

Sportsbransjen hadde rekordår i 2014, og solgte friluftstilbehør og -utstyr for over 13 millioner kroner. Vi ser i større grad viktigheten av godt friluftsutstyr og sportstilbehør som kan gjøre aktiviteter og trening enklere.

Interessen for kosttilskudd, proteinpulver og lignende har også økt i takt med treningsvanene våre. Da er det greit at det er såpass enkelt å finne kosttilskudd som kreatin via nettet, og da får du gjerne det billigste kosttilskuddet i samme slengen.

Med kredittkort fra re:member kan du få opptil 150 000 kroner i kreditt, og kortet har ingen årsavgift. Gjennom re:members fordelsprogram får du også rabatt hos blant annet Gymgrossisten og over 200 andre nettbutikker. Du kan handle nå, så vil rabatten bli synlig på din neste faktura. Har du ikke et re:member-kort kan du søke om et her.