Vattenrutschkana2.jpg

Kredittkortet for smart netthandel

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Sommeren, med lysere dager og varmere temperaturer, gir mange av oss ny energi og lyst til å gjøre noe med både hus og hage. Bruker du dette kredittortet til innkjøp av det du trenger til oppussingen, får du en enda bedre deal.

Kanskje ønsker du å kjøpe inn nye møbler til stuen eller bytte ut de gamle og slitte utemøblene. Interiør til hus og hage kan være kostbart, og kanskje har du allerede brukt mye penger på ferie i år. Med et kredittkort fra re:member, trenger du ikke vente med å få det fint. 

Smart netthandel med kredittkort

Det lønner seg ofte å kjøpe nytt interiør eller materialer til oppussing på nett. Du trenger ikke engang å gå ut døren for å finne de beste alternativene, du sparer penger og det krever ikke mer enn noen få tastetrykk på PC-en. Men vet du at det er sikrere å bruke et kredittkort til netthandel fremfor ditt vanlig bankkort? Skulle du bli utsatt for svindel eller uærlige aktører, er det lettere å få pengene tilbake.

Med kredittkortet fra re:member kan du i tillegg benytte deg av gunstige rabatter i over 200 nettbutikker, gjennom fordelsprogrammet re:member reward. Dette inkluderer også et stort utvalg av møbel- og interiørforretninger der du får avslag på de produktene du er på jakt etter. Du kan få opptil 25 % rabatt og hvis den aktuelle nettbutikken har salg på drømmesofaen, så får du reward-rabatten i tillegg. Da gjør du et godt kjøp!

Enkle steg for gode rabatter

For å kunne benytte deg av fordelsrabattene, er det viktig at du følger disse stegene for at rabatten din skal bli registrert riktig. Du får nemlig ikke denne fordelen om du handler direkte fra nettbutikken du vil kjøpe drømmesofaen fra. Derfor må du starte din netthandel via re:member reward, der du logger deg inn med fødselsdato, de fire siste sifrene på ditt re:member-kort og postnummeret ditt. Derfra finner du frem til nettbutikken du vil handle fra, og kan enkelt se hvilke rabatter som utgjør det beste tilbudet for deg. Husk at du må tillate cookies i din nettleser. Dette er viktig for at re:member skal kunne spore kjøpene dine og beregne rabatten. Husk også å betale med re:member-kortet.

Bruk kredittkortet fra re:member til netthandel og innkjøp av for eksempel nye møbler til uteområdet. Da kan du benytte deg av sommerens lyse kvelder ved å invitere oftere til grillfest i hagen.

Uansett om du skal fornye kjøkkenet eller pusse opp badet, hvorfor ikke bruke sommeren til å få det fint hjemme? Sørg for å søke om re:member kredittkort før du handler, da får du ofte den beste dealen.