nettshopping22.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Kredittkortet for smart netthandel

Sommeren, med lysere dager og varmere temperaturer, gir mange av oss ny energi og lyst til å gjøre noe med både hus og hage. Bruker du re:member kredittortet til innkjøp av det du trenger til oppussingen, kan du få en enda bedre deal.

Kanskje ønsker du å kjøpe inn nye møbler til stuen eller bytte ut de gamle og slitte utemøblene. Interiør til hus og hage kan være kostbart, og kanskje har du allerede brukt mye penger på ferie i år. Med et kredittkort fra re:member, trenger du ikke vente med å få det fint. 

Smart netthandel med kredittkort

Det lønner seg ofte å kjøpe nytt interiør eller materialer til oppussing på nett. Du trenger ikke engang å gå ut døren for å finne de beste alternativene, du sparer penger og det krever ikke mer enn noen få tastetrykk på PC-en. Men vet du at det er sikrere å bruke et kredittkort til netthandel fremfor ditt vanlig bankkort? Fordelen med et kredittkort er at du er bedre beskyttet gjennom Finansavtaleloven sammenlignet med et bankkort. Hvis det er mangler eller feil på varen eller tjenesten du kjøper med re:member, og du ikke lykkes med å reklamere hos butikken, kan du kreve pengene tilbake fra oss. 

Med kredittkortet fra re:member kan du i tillegg benytte deg av gunstige rabatter i over 200 nettbutikker, gjennom fordelsprogrammet re:member reward. Dette inkluderer også et stort utvalg av møbel- og interiørforretninger der du får avslag på de produktene du er på jakt etter. 

Enkle steg for gode rabatter

For å kunne benytte deg av fordelsrabattene, er det viktig at du følger disse stegene for at rabatten din skal bli registrert riktig. Start din netthandel via re:member reward, der du logger deg inn med fødselsdato, de fire siste sifrene på ditt re:member-kort og postnummeret ditt. Derfra finner du frem til nettbutikken du vil handle fra, og kan enkelt se hvilke rabatter som utgjør det beste tilbudet for deg. Deretter klikker du på "Til butikk" og handler som vanlig. Husk også å betale med re:member-kortet ditt.

Uansett om du skal fornye kjøkkenet eller pusse opp badet, hvorfor ikke bruke sommeren til å få det fint hjemme? Sørg for å søke om re:member kredittkort før du handler, slik at du kan benytte deg av re:member reward.