Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Tren deg til en bedre privatøkonomi

Smitteeffektene av det å være i god form kan fort bli store, kanskje til og med større enn du aner. Du får ekstra overskudd, tenker klarere og blir dermed mer kreativ når det gjelder løsninger på alle typer problemstillinger.

Enten du studerer eller er i full jobb, vil du fort merke den positive forskjellen på energinivået ditt når du gradvis blir i bedre form – og selvfølgelig også i ditt sosiale liv på fritiden. Men først gjelder det å finne treningsformen som passer deg best. Påstanden om at det er et slit å komme seg i god form, trenger ikke å gjelde deg. Finner du en treningsform du liker, og som i tillegg fungerer bra for deg og ditt ambisjonsnivå, kan du ha det gøy samtidig som formkurven din stiger jevnt og trutt.

Det finnes ingen fasit

Ettersom grunnformen og ambisjonsnivået hos ulike folk er svært individuelt, finnes det heller ingen fasit på hvordan du kommer deg i god form – annet enn det generelle begrepet trening. Og trening kan være så mangt. Mens en spasertur på 20 minutter i rask gange daglig er god trening for noen, fungerer jogging eller mer intensiv intervalltrening bedre for andre. Det er resultatet av treningen som er viktig. Nemlig at du føler deg bedre, og at du rett og slett orker mer i hverdagen. Det er også viktig å ha rett treningsutstyr til den aktiviteten du skal gjøre, og det kan være lurt å sjekke ut for eksempel Outnorth for å finne det du trenger. Her får du i tillegg rabatter ved bruk av re:member reward.

Det er imidlertid viktig å holde formen ved like når du først har den. Her er det mange som bommer, kanskje særlig de som har vært veldig aktive som unge, men som etter at de ble voksne har fått andre interesser og kanskje mer tidkrevende jobber. Her kan et kosttilskudd sammen med jevnlig trening være løsningen – selvfølgelig kombinert med et sunt og variert kosthold. Men husk at et kosttilskudd alene ikke flytter noen fjell. Her er det helheten som gjelder. Nyttige tips om hvilke kosttilskudd du bør velge finner du i nettbutikkene som selger dem, som for eksempel Gymgrossisten. Her får du i tillegg ekstra rabatt om du handler med re:member kredittkortet ditt via re:member reward.

Lønnsom energibruk

Et godt tips til bruk av overskuddsenergien du har opparbeidet deg med morsom trening, er å ta en skikkelig opprydding i leiligheten, huset, kjelleren eller i garasjen. Kanskje finner du verdifulle gjenstander du ikke har bruk for eller ikke trenger lenger, som du kan selge til noen som har lett etter akkurat det lenge. Du vil bli overrasket over hva noen samlere er interessert i å kjøpe. Kanskje du til og med blir i så god form at du bestemmer deg for å kvitte deg med den selvgående gressklipperen – eller bilen?

Søk om et kort i dag