billige-klar-pa-nett-2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Enklere å finne akkurat det du leter etter

Enten du allerede vet nøyaktig hva du er på jakt etter, eller om du trenger litt inspirasjon på veien, er sjansene for å finne det på nettet langt større enn i gågata eller på kjøpesenteret.

De fleste nettbutikkene, i alle fall de største, er nå blitt så profesjonelle at de tenker like mye på brukeropplevelsen som på å bare pushe varer. Noe som gjør det enklere for deg å finne fram på en logisk og intuitiv måte. Brukeropplevelsen for deg som kunde varierer selvfølgelig fra nettbutikk til nettbutikk, men noe som ofte går igjen hos de store, som blant annet Nelly er mange og ikke minst gode søkefiltre på nettsiden.

Dame – Herre – Barn

Gode og brukervennlige søkefiltre er rett og slett en nødvendighet hvis du for eksempel skal finne et herreskjerf blant masse forskjellige produkter på Miinto. Mens du tidligere ofte måtte legge ned litt arbeid i å finne fram, blir du nå mer eller mindre geleidet i riktig retning allerede fra starten. I tillegg er nettbutikkene flinke til å vise deg relevante, alternative produkter når du først finner et. 

Trygg og sikker netthandel

Du trenger ikke lenger å bekymre deg for sikkerheten når du handler i de største nettbutikkene. De aller fleste tilbyr betaling med faktura, samtidig som de tilbyr sikre betalingsløsninger som Verfied by Visa og Mastercard SecureCode. I tillegg må du som regel opprette en brukerprofil for i det hele tatt å få lov til å handle i nettbutikken. Dette er fort gjort og ikke skummelt i det hele tatt. Det er bare å følge instruksjonene på skjermen.

Fri frakt og gode returordninger

Flere av de store nettbutikkene opererer med fri frakt og gode returordninger. Liker du ikke varen du mottar, eller om det er noe feil ved den, er det bare å sende den i retur. Hvordan du gjør det, står godt beskrevet i pakken du mottar. Du kan stort sett bruke den samme emballasjen til retursendingen.

Rabatt på det du handler

Du får opptil 25 % reward-rabatt når du får via re:member reward. Logg inn her og velg ønsket butikk. Handle deretter på vanlig måte og betal med re:member-kortet ditt.