Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Kroppen din trenger kosttilskudd

Det er lett å la seg forvirre av hva man trenger og ikke trenger for å holde kroppen i god form. Vitaminer, proteiner, mineraler, karbohydrater og antioksidanter – begrepene er mange, det er også eksperttipsene.

Selv om mange eksperter ofte har ulike syn på hvordan du best holder deg i god form, er de stort sett enige om én ting – at jevnlig trening, kombinert med et variert og sunt kosthold, danner grunnlaget for at du i det hele tatt kan påberope deg å være i god form. Men ønsker du for eksempel å bygge muskelmasse, forbedre prestasjonsevnen og utholdenheten kan kosttilskudd i tillegg til trening og riktig kosthold være et godt alternativ.

Mest effektivt og best dokumentert

I følge JISSN - Journal of the Intertational Society of Sports Nutrition - er kreatin det mest effektive og best dokumenterte kosttilskuddet for å bygge muskler og styrke. Kretain har også vist seg å ha positiv effekt på prestasjon, utholdenhet og på hukommelsen. Kreatin er en nitrogenholdig organisk syre som hjelper til med å levere energi til celler i kroppen, i hovedsak til sjelettmuskulaturen. Stoffet finnes også naturlig i blant annet okse- og kyllingkjøtt, men i såpass små mengder at det ikke gir den samme effekten som å ta kreatin i pulverform. Stoffet har ingen kjente bivirkninger så lenge du holder deg til anbefalt dosering og sørger for å drikke nok vann.

Best priser på nettet

Salget av kreatin som kosttilskudd tok for alvor av etter OL i Barcelona i 1992, da det viste seg at gullmedaljevinneren på 100 meter sprint, Linford Christie, brukte kreatintilskudd under oppkjøringen til mesterskapet. I dag bruker de aller fleste aktive idrettsutøvere kreatin som et tilskudd til kostholdet. Men du trenger ikke være aktiv idrettsutøver for å ønske å være i god form.

Kosttilskudd i alle varianter finner du enklest og til de beste prisene på nettet. Mange nettbutikker har gode tilbud på alt fra treningsutstyr til kosttilskudd. Proteinfabrikken er Norges største produsent og leverandør av kosttilskudd og sportsernæring. Mens Gymgrossisten er Nordens største nettbutikk for trening, mosjon, diett og kosttilskudd. GetInspired er et annet eksempel på en nettbutikk som på kort tid har bllitt store innen treningstøy og treningsutstyr. Nettbutikkene har også god informasjon om hva du trenger og hvordan du bruker det.

Logger du inn via re:member reward og handler med re:member kredittkort, får du reward-rabatt hos Gymgrossisten og over 200 andre nettbutikker. Rabatten blir synlig på din neste faktura.