Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Den store guiden til treningstights

ogatights, sykkeltights, løpetights. Treningstights kommer i uendelig mange ulike former og fasonger, og er både elsket og hatet. Men de fleste er enige om at den er utrolig praktisk til trening.

Å finne en perfekt treningstights kan være vanskelig, og for å få full utnyttelse av tightsen, er det viktig at du bruker litt tid på å finne treningstightsen som er best for deg. En god treningstights bør gi maks bevegelighet, uten at den føles trang å ha på. Det er også viktig at den puster, slik at du føler deg mindre svett når du bruker den. ­

Passform

Det kan være vanskelig å finne en treningstights som sitter behagelig, ikke strammer for mye i livet og ikke siger underveis i treningen. Snøring i livet kan få den til å sitte bedre, men tenk også over at det kan være irriterende mot magen. Er den plagsom før du har begitt deg ut på en joggetur, så kommer den til å føles enda verre etter noen kilometer.

Röhnisch Uplift tights er en treningstights i kompresjonsmateriale som føles og ser mykere ut. Den er dekkende, har god pusteevne, svettetransporterende og hjelper musklene innhente seg. Dessuten fremhever den formene dine. Den høye midjen holder alt på plass, og i baklommen kan du få med deg smartphone, nøkler og kredittkortet ditt. 

Funksjonalitet

Ventilerende stoff: Du kan ikke unngå å svette under en treningsøkt. Da er det stor forskjell på hvor klam du føler deg i et teknisk, pustende plagg, eller plagg med ventilerende materiale. Hvor godt treningstightsen puster er selvfølgelig avhengig av stoffet - velg derfor en treningsbukse av materialer som passer treningen din best.

Kompresjonstights: En tights som 2XU kompresjonstights har en gradert kompresjon som stimulerer blodsirkulasjon slik at du kan yte bedre. I tillegg restituerer du raskere og forebygger belastningsskader.  

Anti-Shake-tights: Disse er behagelige å bruke og egner seg godt til høy intensitetstrening. De sitter litt høyere i livet, og har i tillegg en slankende og strammende effekt slik at du føler deg bedre. 

Treningstights

Praktiske detaljer

Er du på utkikk etter en treningstights med praktiske detaljer som nøkkellommer og glidelåser, bør de fungere godt og kjennes minst mulig. Har du en treningsbukse som er trang i ankelen, er glidelås nederst på bena noe du absolutt bør se slik at de er lettere å ta av og på.

Nøkkellommer er praktiske når du skal ut på joggetur. Da slipper du å tenke over hvor du skal plassere nøklene. Trener du på treningssenter trenger du heller ikke å være bekymret for å miste skapnøkkelen til skapet.

Adidas Performance-tights har både glidelås nederst på beinene, en nøkkellomme og er hurtigtørkende med den kjente ClimaWarm-teknologien til Adidas.

Utseende

Mange foretrekker sømmer eller striper på treningstightsen som fremhever kurver på en flatterende måte. Hvis du i tillegg foretrekker at den er stram, bør du tenke over at sømmer og stoffskjøter kan gnage mot huden. Velger du en altfor stram tights, kan det gå på bekostning av både hvor myk den kjennes og hvor god bevegelsesfrihet du får.

Er du en av de som føler deg mye freshere i fargerikt treningstøy? Hvorfor ikke velge en tights som Nike Swoosh? Ikke bare setter den farge på treningsøkten, men den er også komfortabel med flate sømmer som ikke gnager, nøkkellomme og dri-fit materiale som holder deg tørr. Les mer om de nyeste trendene innen treningsklær her.

Gode rabatter på treningstights

Med et kredittkort fra re:member får du også tilgang til fordelsprogrammet re:member reward. Gjennom fordelsprogrammet får du gode rabatter i en rekke treningsrelaterte nettbutikker, blant annet får du kjøpt alle de overnevnte treningstightsene hos blant annet Röhnisch. Bare husk å logg inn via re:member reward og betal med re:member-kortet.

Dersom du ikke allerede har et kredittkort fra re:member kan du søke om et her