Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Treningsklærne du trenger til vintersesongen

Selv om mange av oss søker inn i de varme treningsstudioene når den norske vinterkulda setter inn for fullt, kan det være skikkelig deilig med en treningsøkt ute i frisk luft også. Derfor har re:member laget en guide til treningsklærne du trenger i vintersesongen.

Selv om det er kaldt er det ingenting som heter dårlig vær - bare dårlig klær. Og det ligger noe i det, for nå kan du få mye kult treningstøy som er spesielt tilpasset det arktiske klimaet vi har her i nord. Ulike treningsformer har ulike krav til påkledning, og for deg som er aktiv ute om vinteren er det spesielt viktig med funksjonalitet, høy komfort, kvalitet og god passform.

Superundertøy

En tabbe mange av oss gjør, er å ta på for mye klær. Skal du ut og løpe med flere lag ull og fleece, vil du fort merke at du blir utrolig varm. Uten mulighet til å ta av deg klærne vil det fort ødelegge løpeturen. Trikset er å ha på seg minst mulig uten å fryse. Utendørstrening, spesielt løping, krever mange muskelgrupper og du blir raskt varm og svett. Derfor er det viktig med lette tekstiler som transporterer fukt.

Det er klart at vind- og vannavstøtende plagg skal ytterst, men først og fremst er det viktig å tenke på hva du har innerst. Det bør være ull, som er best på å regulere varmen og har bra fukttransport. Et godt eksempel på dette er superundertøy, for eksempel superundertøy fra Kari Traa. Dette superundertøyet er laget av 100 % merinoull og spesialdesignet for deg som er mye i aktivitet.

I nettbutikken Outnorth som selger treningstøy og -utstyr, kan du spare opptil 10 % reward-rabatt via fordelsprogrammet re:member reward. Det samme kan du gjøre hos Timarco, der du finner superundertøy fra blant annet Craft til både menn og kvinner.

Luer og pannebånd

Mange av oss glemmer å dekke til hodet, men er du klar over at 50-80 % av kroppsvarmen går ut nettopp gjennom hodet? Derfor er det smart med lue, som ikke bare beskytter mot regn og vind, men også hjelper deg å holde varmen.

Med en lue fra Smartwool er du ikke bare varm på trening, men også når du utfører andre hverdagslige gjøremål. Har du et kredittkort fra re:member kan du gjennom fordelsprogrammet re:member reward får du ikke bare rabatt på denne luen, men også på en rekke andre produkter.

Skjerf og hals

Dersom temperaturen er skremmende lav, er et annet godt tips å bruke et skjerf eller en god hals som dekker ansiktet ditt, til over nesen. Ved å bruke skjerf eller hals får du ekstra varme i øverste del av brystet, samt nakke, og det blir ikke like kaldt å puste inn vinterluften.

Invester i en hals fra Lars Monsen, eller gå for en variant som dekker både hals og hode. Slike produkter passer like godt for løpeturen som andre utendørsaktiviteter som langrenn og alpint.

Vær synlig i mørket

Det er ekstremt viktig å være synlig i trafikken, slik at bilfører og andre trafikanter kan se deg. Det finnes flust av ulike refleksvester, belter og bånd som gjør nytten. 

Du kan også investere i en hodelykt slik at du selv ser hvor du ferdes. Dersom du kun skal bruke den til løping, trenger du ikke å legge alt for mye penger i den, men det er en enkel forsikring mot å løpe i grøfter eller å skade deg selv.

Få rabatt på treningsutstyr

Med et kredittkort fra re:member får du også tilgang til fordelsprogrammet re:member reward. Her kan du få gode rabatter i en rekke treningsrelaterte nettbutikker, blant annet Gymgrossisten og OutNorth. I disse nettbutikkene finner du alt du trenger av utstyr og treningstøy for å komme skikkelig i gang med treningen.

Dersom du ikke har et kredittkort fra re:member, kan du søke om et her. Du får opptil 150 000 kroner i kreditt og det er ingen årsavgifter på kredittkortet - verken første eller påfølgende år.