rabatt-trening.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 27,86 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 593 kr. Totalt 16 593 kr.

Treningsklær på nett

Med økt interesse for trening, øker også antallet treningsaktører på markedet. Både i form av treningsstudioer, personlige trenere, sportsbutikker, og ikke minst - butikker som selger treningsklær på nett. Dette er de nyeste trendene innen treningsklær.

Helse har blitt stadig viktigere for nordmenn i løpet av de siste årene, og vi er mer fysisk aktive nå enn tidligere. Den ferskeste helseundersøkelsene fra SSB viser at åtte av ti nordmenn i dag trener minst én gang per uke. Mens 27 prosent av den norske befolkningen oppga at de aldri mosjonerte i 1998, hadde det samme tallet sunket til 11 prosent i 2012.

Trender for treningstøy

Med så mange som trener, er det ingen overraskelse at det finnes mange aktører som tilbyr treningsklær på nett. Ønsker du å se bra ut på treningsstudioet, bør du droppe joggebuksa, den gamle håndballtrøya og den slitte hettegenseren.  

Vi er gjerne litt opptatt av at andre oppfatter oss som sporty, og vi stiller høye krav til kvalitet, passform og funksjonalitet. Dette er tingene du bør se etter når du er på jakt etter nytt treningstøy:

  • Anti-Shake

Alle ønsker vel å se og føle seg bra, uansett størrelse. En Anti-Shake-tights fremhever figuren din, og med et høyt liv holder den inn det du måtte ønske å skjule.

  • Kompresjon

Tidligere har folk bare vært opptatt av kompresjonstightsen som setter i gang blodsirkulasjonen i beina, men nå er det både overdeler og sokker med kompresjon som gjelder. Fordelen er at plaggene strammer, gir mereffekt når du trener og øker restitusjonen etter trening.

  • Farger

Mange kler seg ofte litt kjedelig i hverdagen og foretrekker sterkere farger på treningstøy. Men det er helt opp til deg om du foretrekker sterke farger, ulike mønster eller kun noen fargerike detaljer.

  • Bruksområder  

Se gjerne etter treningstøy som har flere bruksområder - om de kan brukes som superundertøy på hytta, eller som en sporty hverdagsstil.

 

Treningsklær

Få rabatt på treningsklær på nett

Hvis du skal handle treningstøy på nett, bør du handle via re:member reward. Dette er fordelsprogrammet til re:member som gir deg gode rabatter i en rekke treningsrelaterte nettbutikker, blant annet GymgrossistenTimarco og Outnorth.

Med et kredittkort fra re:member kan du få opptil 150 000 kroner i kreditt og det er ingen årsavgifter på kredittkortet - verken første eller påfølgende år. Har du ikke re:member-kort fra før av kan du søke om kortet her.