treningsklar-damer.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Den store guiden til treningsklær

Januar er høysesong for trening, og treningsstudioer i det langstrakte land tjener mye på nordmenns store ambisjoner om å bli sprekere i årets første måned. Er du en av de som har planlagt å trene mer i år? Kanskje er dette året du skal følge en treningsplan og trene jevnt gjennom året? Da er det viktig å ha riktige treningsklær!

Det finnes mye kult treningstøy å velge mellom om dagen. Spreke farger, kvalitet og god funksjonalitet er stikkord. Men hva skal du egentlig velge når du trener inne og hva passer best til utetrening?

Treningsklær til innebruk

På treningssenteret kan det raskt bli veldig varmt, men husk at enkelte har kleskoder som må følges om du skal trene der. For korte shortser og topper med utringning kan være støtende eller oppleves som distraherende av andre. Av hygieniske årsaker er det også best å være tildekket med t-skjorte, tights eller en lenger shorts, da ikke alle er like flinke til å benytte seg av håndkle.  

Innesko: Godt fottøy kan bety mye for treningsøkten. Skoene bør være lette, gi stabilitet og et godt fotfeste. Hvilke sko som er optimale for deg kommer selvsagt an på hvordan du trener og hva slags føtter du har. 

Shorts: Et godt alternativ til løpetightsen er å velge shorts. I motsetning til tights, etterlatter ikke shortsen noen stramme merker rundt lårene, og i tillegg kan det være deilig med litt ekstra lufting. Velg for eksempel shortsen fra Peak Performance er pustende, hurtigtørkende og perfekt til løping.

T-skjorte: Röhnisch Miko Loose Top er en treningstopp med stilige mesh-paneler på ermene for økt ventilasjon Laget av et mykt resirkulert funksjonelt materiale som transporterer fukt effektivt bort fra huden. Den har en løs passform og avrundet kant nederst. 

Treningsklær til utebruk

Er du en av de som foretrekker å trene ute i naturen fremfor på fulle treningssentere? Det viktigste du må tenke over er å kle deg etter været - for det er ingenting som heter dårlig vær, bare dårlig klær. En vanlig feil mange gjør, er å ha på seg for mye. Når du da ikke har mulighet til å ta av deg noen plagg under joggeturen, kan treningsøkten fort bli ekstra slitsom. Dette er treningsklærne du bør skaffe deg:

Løpetights med foring: Petra Warm Tights fra Röhnisch er den perfekte løpetightsen med foring. Det tykke materialet gir en fleecefølelse og er behagelig mot kroppen. I tillegg har den geniale detaljer som gjør den like egnet til langrennsturen.

Superundertøy: Skal du på skitur, eller bare vanlig gåtur i kulden kan det være lurt med ullundertøy. Kari Traa har formsydde modeller med feminine snitt, med høy hals og deilig ull holder du deg varm uansett aktivitet.

Løpejakker: Asics Hybrid Jacket er vindtett og vanntett, og har detaljer i refleks slik at du er godt synlig under kveldsøktene. Den er meget lett og har en fleksibel bevegelighet, samtidig som den har et felt i ryggen for optimal ventilasjon.  

Lue: Når omtrent 50-80 prosent av kroppsvarmen forvinner gjennom hodet er det viktig å dekke det til. I tillegg til at den holder deg varm, beskytter luen mot regn og vind. Denne luen fra Kari Traa er laget av 100 % merinoull noe som gjør den myk og varm.

Få flere gode tips om treningsklær for vintersesongen her.

Gode rabatter på treningsklær

Dersom du ikke allerede har et kredittkort fra re:member, kan du søke om et her. Du får opptil 150 000 kroner i kreditt og det er ingen årsavgifter på kredittkortet - verken første eller påfølgende år.

I tillegg får du tilgang til fordelsprogrammet re:member reward. Her får du gode rabatter i en rekke treningsrelaterte nettbutikker, blant annet hos RöhnischGymgrossisten og Outnorth. I disse nettbutikkene finner du alt du trenger av både utstyr og treningstøy.