Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Treningsklær for menn

Undersøkelser viser at menn trener aller best når de har kvinnelige tilskuere. Hvis du da er så heldig å ha tilskuere, hvorfor ikke stille opp med kult treningstøy?

Menn og kvinner har forskjellig mål med treningen. Mens kvinner gjerne vil stramme opp, vil mange menn bygge opp. Mens majoriteten av deltakerne på “hopp­og­sprett”­-gruppetimer er kvinner, er menn mer fornøyd med å trene alene i styrkerommet eller ta seg en løpetur. Men de er enda mer fornøyd når de har kvinnelige tilskuere, for det viser seg at det er nettopp da de trener best.

Tidsskriftet Perceptual and Motor Skills har skrevet om en undersøkelse der ti menn skulle løpe i tyve minutter i samme moderate tempo, mens én mann, én kvinne og ingen tilskuere fulgte med på løpet. I ettertid noterte testpersonene at de følte mindre anstrengelse da kvinnen var tilskuer enn da mannen var det.

Kule treningsklær for menn

  • Treningstights til herre fra Craft: Denne tightsen viser hva du er god for i et perfekt antrekk. Den er ikke bare stilig, men også pustende og har en god passform. Ønsker du derimot tights som er ideelle til alle typer vintersport, anbefaler vi PXC Storm Tights.

  • Treningsshorts fra Nike: Dette er en knelang modell med Dri-Fit teknologi som er hurtigtørkende, og passer utmerket til flere typer treningsformer. Kombiner den med en enkel ensfarget t-skjorte og du er klar for en god treningsøkt.

  • Løpejakke fra Adidas: Med denne langermede jakken i rødt, blir du ikke bare lagt merke til, men du har også gode forutsetninger for en bra joggetur. Med ClimaLite-teknologi puster jakken.

Treningsklær menn

Sportsutstyr

Men det holder ikke nødvendigvis med det nyeste innen treningsklær for menn for å se lekker ut på treningssenteret. Driver du på med utendørsaktiviteter som sykkel, ski eller snowboard, ønsker du kanskje også å ha kult sportsutstyr. Se våre tips til nettbutikker som tilbyr bra sportsutstyr for menn:

  • Chain Reactions Cycles er verdens største online sykkelbutikk, og tilbyr kvalitetsprodukter til gode priser. Her finner du alt du trenger til sykkelsporten, men også annet utstyr som kommer godt med under treningsøktene.

  • Gymgrossisten er Nordens største nettbutikk for trening, mosjon og kosttilskudd. Her finner du alt du måtte ønske av kosttilskudd og matvarer, samt treningstøy og annet sportsutstyr.

  • Outnorth er en av Norges største aktører innen friluftsliv. Er du på jakt etter langrennski, alpinski eller rulleski, så finner du det i denne nettbutikken. I tillegg finner du bekledning og utstyr til en god pris fra kjente merkevarer som Bergans, Norrøna, Fjällräven og Helly Hansen.

I tillegg til sportsutstyr, er det også uendelig mye bra treningstilbehør å velge i, fra praktisk utstyr, til tilbehør som er mest ment for utseende. Se vår fullstendige guide til treningstilbehør her.

Gode rabatter på treningklær for menn

Med et kredittkort fra re:member får du tilgang til fordelsprogrammet re:member reward. I tillegg til alle nevnte nettbutikker, kan du også få gode rabatter hos en rekke andre treningsrelaterte aktører som har mye bra treningstøy og utstyr for herrer, som blant annet Skistart.

Med re:member kredittkort får du opptil 150 000 kroner i kreditt, og det er ingen årsavgifter på kortet - verken første eller påfølgende år. Søk om Mastercard fra re:member her.