Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Handle mote for menn på nettet

Mens kvinner koser seg på shopping, gjør du kanskje som menn flest - ser etter nærmeste nødutgang?

Har du noen gang tenkt over hvorfor du hater å være med dama på shopping? Det kan være fordi hun bruker så ufattelig lang tid på å lete etter noe hun ikke trenger, eller at hun spør om hvordan hun ser ut uansett hva hun tar på seg. Men forskeren Daniel Kruger fra University of Michigan mener at årsaken er nedarvet fra steinalderen; kvinner samler, menn jakter.

Mens kvinnene hadde i oppgave å samle planter, frukt og bær som gjerne tok flere timer, la men ut på jakt etter et bestemt mål - kjøtt. Det kunne ofte ta lang tid, men så fort byttet var funnet måtte angrepet skje raskt. Og dermed kunne de forlate de farlige omgivelsene og vende hjem. Derfor mener han at shoppingmønstrene til menn minner om jakt.

På jakt etter et godt tilbud

Har du ikke tid eller tilgang, eller rett og slett bare ikke lyst, til å tråle rundt i butikker for å finne nye tilskudd til garderoben, kan du gjøre det rett fra sofaen hjemme - for en billig penge. Black Friday og Cyber Monday er nemlig rett rundt hjørnet.

Begge dagene er opprinnelig amerikanske tradisjoner som har fått godt fotfeste i Norge også, og er startskuddet for hele julehandelen. Mens Black Friday, som finner sted fredag 27.november, hovedsakelig gjelder gode tilbud i butikk, er Cyber Monday netthandelens svar.

I tillegg har Cyber Monday i gjennomsnittet hatt 45 % flere tilbud på klær og 50 % på sko enn Black Friday. Derfor er det stor sjanse for at du finner gode kupp på herremote.

Mote for menn på nett

Kvinner har utallige nettbutikker å scrolle seg gjennom, men det finnes faktisk mange nettbutikker med mote for menn også. re:member har funnet et lite utvalg for deg:

NLY Man: Nelly.com og NLY Man er nordens ledende motebutikk på nett for både kvinner og menn, og har over 10 millioner besøkende hver måned. De har et bredt sortiment med høyaktuelle varemerker som blant annet BLK DNM, Woolrich og Filippa K.

StayHard: Nettbutikken med fokus på klær for menn. Her finner du herreklær fra over 150 varemerker - alt fra Adidas og Calvin Klein til Tiger of Sweden og Whyred.   

Frank Dandy: På jakt etter litt freshere undertøy enn de samme kjipe du alltid går med? Frand Dandy er pionerer av kreativt undertøydesign med blendene grafikk og modig fargevalg.

TopMan: Britiske TopMan tar pulsen på trendene og gir oss nyskapende herremote med et edgy preg.

HappySocks: Legg noe unikt til antrekket ditt. Happy Socks selger spreke og fargeglade sokker på nett.

Med et kredittkort fra re:member kan du spare ytterligere i disse nettbutikkene - opptil 15 prosent, via fordelsprogrammet re:member reward. Det vil si at du både får Black Friday- eller Cyber Monday-rabatt og reward-rabatt! Se fullstendig oversikt over alle klær og moterelaterte nettbutikker du får rabatter i.

Huskeregler for nettshopping etter mote for menn

Du kan finne mye fine klær for menn i utenlandske nettbutikker også, men husk at en liten shoppingrunde raskt kan bli dyr hvis du ikke er klar over frakt- og tollreglene. Det finnes et hav av nettbutikker og det er lett å komme over useriøse sider med falske varer. Ta en bakgrunnssjekk eller benytt deg av veletablerte sider du allerede har kunnskap om.

Dersom du skulle være fornuftig og starte julegaveshoppingen allerede, eller planlegger antrekk til ulike arrangement i juletiden, må du huske å sjekke leveringstiden. Noen nettbutikker bruker lenger tid på å sende varene, og i tillegg må du beregne noen ekstra dager ettersom varene kan bli stående i kø for tollekspedering.

Dette er trendy innen herremote i 2018

Hvordan kledde faren din seg i 1983? Ifølge det britiske herremagasinet GQ er nettopp dét trenden du bør forsøke å kopiere i år. Ta en titt i familiealbumet og se at det går i pastellfarger og jeans. Men husk at det ikke er kostymefest - ta dine favoritter fra trenden og bland dem inn i din eksisterende garderobe, så får du en fresh look.

PS: En av de enkleste grepene du kan gjøre for å kopiere 1980-tallets trend er å kle deg i hvite klær fra topp til tå.

Har du re:member kredittkort får du tilgang til fordelsprogrammet re:member reward som gir deg opptil 25 % reward-rabatt i over 200 nettbutikker. Hvis du allerede har et, kan du søke om re:member kredittkort her. Du får også opptil 45 dagers rentefri kreditt og betaler ingen årsavgift.

 

Mote for menn