Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Pretty in pink

Fint dameundertøy er et populært valg når menn på forretningsreise eller guttetur skal kjøpe med en reisegave til kona, samboeren eller kjæresten hjemme. Men selv om tanken bak er god, kan det å kjøpe undertøy også være litt av et sjansespill.

Fallgruvene kan være store – konsekvensene uante og individuelle. Det verste er at det er omtrent like feil å kjøpe en størrelse for liten som en størrelse for stor. Det er rett og slett ikke mulig for en mann å vite hva som florerer av tanker inni hodet på en kvinne når hun oppdager at mannen i hennes liv syns hun burde bruke mindre eller større undertøy enn det hun faktisk bruker.

Sørg for å være godt forberedt

Et godt tips er å smugkikke på lappene i undertøyskuffen hjemme før du drar på tur. Dette vil du garantert score plusspoeng på. Men selv det å finne størrelsen på undertøyet i skuffen hjemme kan by på problemer. Her gjelder det å vite hva du ser etter. Det er nemlig forskjell på for eksempel franske og norske størrelser. Se derfor etter centimetermål på lappen i BH’en, for eksempel 75, 80, 85 etc. Dette forteller deg antall centimeter rundt kroppen målt rett under brystene. Det andre du må se etter på lappen i BH’en er en stor bokstav, som for eksempel A, B, C eller D. Denne bokstaven forteller deg hvor stor cup-sizen er. Det kan også være lurt å se på lappen i andre klær i skapet, som kjoler eller gensere. Der finner du som regel tall som 38, 40, 42 eller 44, som kan være nyttig informasjon til de som jobber bak disken i butikken du handler i.

Det kan også være lurt å lære deg navnene på de ulike trusetypene – alt fra G-streng, tanga og tights, til hipster, body, hi-cut og trunks.

Kvalitet og farge er viktig

Det er bedre å kjøpe én truse av god kvalitet enn å kjøpe tre truser av dårlig kvalitet. Det lønner seg alltid å spørre om hjelp fra betjeningen i stedet for å finne fram på egenhånd. Når det gjelder fargevalg bør du både tenke på hva hun pleier å gå i og gjerne hva du selv syns ville kledd henne godt. Har hun en lys hudtone kan pastellfarger være et godt alternativ, som for eksempel baby blå eller ferskenfarget. Har hun derimot en litt mørkere hudtone bør du velge sterkere farger som lilla eller rosa.

Lykke til. Husk at selv undertøy i feil størrelse er bedre enn å ikke ha med en gave i det hele tatt.

Et annet alternativ er å kjøpe undertøy på nettet før du drar. Har du re:member kredittkort får du rabatt i de store nettbutikkene, som Nelly og asos.

Har du ikke et kort, kan du søke om et her.