Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 27,86 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 593 kr. Totalt 16 593 kr.

Klær på nett

Nordmenn handlet i 2014 for nærmere 28,5 milliarder kroner via nett. Kjøp av klær, sko og tilbehør utgjorde så mye som 12 % av netthandelen, og det er mye som tyder på at mange foretrekker å handle klær på nett framfor i butikk.

Årsaken til at veksten er høyere i nettbutikker enn for fysiske utsalgssteder, er at det i de siste årene har blitt etablert mange netthandelsbedrifter i løpet av kort tid. Nå kan du kjøpe alt fra dameundertøy og vintertøy, til reise og elektronikk på nett.

Hvorfor netthandel?

Det er uansett mange fordeler ved å kjøpe klær på nett. Du sparer tid og energi, og du har muligheten til å sammenligne priser med et enkelt tastetrykk. Nettbutikkene er alltid tilgjengelige, mens kjøpesenter og butikker derimot stenger tidlig – dermed kan du gjennomføre handleturen med et par klikk når som helst på døgnet.

Flere nettbutikker tilbyr gratis frakt og retur, noe som gjør det enklere å handle klær på nett uten å ha prøvd de først. Kort leveringstid gjør at du ikke må vente mange dagene før pakken kommer på døren, noe som er praktisk og tidsbesparende.

I Norge er Nelly en stor motebutikken på nett, og mange etablerte kjeder tilbyr nå også kundene sine å bestille varene på nett i stedet for å måtte ta turen i butikkene deres. Det er også populært å kjøpe klær og mote fra utenlandske nettsteder som ASOS og eBay, men her må du betale toll- og momsavgifter.

Klær på nett

Kjøp klær på nett med kredittkort

Med kredittkort fra re:member får du gode fordeler og rabatter gjennom fordelsprogrammet re:member reward. Blant annet får du rabatter på en mengde butikker som tilbyr klær på nett, blant annet Nelly.

Du kan få opptil 150 000 kroner i kreditt, og det er ingen årsavgift på kortet. Søk her, så kan du benytte deg av fordelene allerede neste gang du skal kjøpe klær på nett.