asia-guide-for-den-sparsommelige.jpg

re:member kredittkort: Eff. rente 27,86 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 593 kr. Totalt 16 593 kr.

Reise i 2022? Her får du gode tips

Enten du drømmer om langstrakte strender, storbykultur eller naturskjønne omgivelser, kan du dra nytte av gode fordeler med re:member kredittkort. Vi gir deg gode tips til når du skal ta steget ut av drømmeland, pakke kofferten og oppdage verden.

Kredittkort fra re:member gir deg fordeler et vanlig bankkort ikke kan tilby. Uansett hvor du er i verden, er et kredittkort en praktisk løsning – for med 32 millioner brukersteder er mulighetene uendelige. Allerede lang tid før du senker seteryggen på vei til din drømmedestinasjon, kan du dra nytte av kredittkortets fordeler gjennom fordelsprogrammet re:member reward.

Spar penger på fly og hotell

Enten du ønsker å reise for miljøforandringens skyld, oppleve noe helt nytt eller bare ta livet med ro, har du aldri før hatt så enkel tilgang til rimelige reisemål verden over. Og med stadig flere flyvninger som går fra storbyene i Norge, er det mulig å få billige flybilletter.

Før du setter deg ned og bestiller billetter til fjerne strøk, bør du huske fordelene du får med et re:member kredittkort. Fordelsprogrammet re:member reward gir deg nemlig gode rabatter når du bestiller fly og hotell gjennom blant annet Booking.comHotels.com og Expedia.

Skulle du få behov for leiebil under reisen, kan du også få rabatter på leiebil fra for eksempel Auto Europe. Et smart tips er å bruke kredittkortet hvis du trenger leiebil, da unngår du nemlig at bilutleiere reserverer et beløp på brukskontoen din som betalingsgaranti – en ting mindre å tenke på.

Trygghet på reisen

Med en reiseforsikring er du trygg på at du er i gode hender dersom noe skulle skje, hvor enn i verden du måtte befinne deg. Ifølge statistikk pådrar så mange som én av tre seg sykdom i løpet av reiser utenlands. Omfanget trenger ikke være alvorlig, men det kan koste deg dyrt dersom du ikke er forsikret.

Og hvem sa at det å skaffe forsikring trenger å være en byrde? Betaler du minst halvparten av reisekostnadene med ditt re:member kredittkort, får du automatisk reiseforsikring inkludert.

Forsikringen gjelder ved blant annet sykdom, tyveri og svindel, men også ved avbestillinger, forsinkelser og forsvunnet bagasje. Den gjelder for inntil fire voksne i en familie og ubegrenset antall barn under 21 år i husstanden – eller inntil tre medreisende.

Hvor går reisen i 2022?

Uansett om det er fjernt eller nært, nordmenn elsker å reise. Omtrent 75 % av oss reiser hvert år, og mulighetene er mange. Kanskje ønsker du å dra på jentetur eller fotballtur til England med gutta? Eller hva med å oppleve Københavns storbyfeeling? Her kan du besøke noen av Nordens beste restauranter, dra på Tivoli, shoppe i Strøget eller simpelthen leie en sykkel og nyte byens vidunderlige arkitektur.

Ønsker du å oppleve noe helt nytt i 2022 og dra til en destinasjon du ikke har vært, kan vi anbefale følgende destinasjoner:

  • Romania: Øst-Europa byr på vakker natur, og i hjertet av Transilvania finner du alpine fjellgrupper og store skogsområder perfekt for utendørsaktiviteter som fotturer, camping og dyreliv.

  • Makedonia: Ved en av Europas eldste og dypeste innsjøer ligger den vakre byen Ohrid. Dra på båttur og prøv deg på vannaktiviteter som svømming, snorkling og dykking. Denne Balkan-perlen er absolutt verdt et besøk.

  • Georgia: Det lille landet i Europa er relativt uoppdaget, men likevel lett tilgjengelig. Her finner du byer fulle av kontraster – vakker gammel arkitektur, blomstrende gatekunstmiljø, høye skyskrapere og kasinoer. Beveger du deg opp i lier og åser, finner du landets religiøse arv i form av vakre kirker.  

  • Jordan: Sørg for å ha nok tid til å utforske alle de fantastiske tingene Jordan har å by på. Få med deg den vakre hovedstaden Amman, Dødehavet, underverket Petra og Wadi Rum med sine utrolige ørkenlandskap.

  • Argentina: Argentina er perfekt for backpackere. Med gode bussforbindelser kan du oppleve alle landets fantastiske områder, fra Iguazu Falls i nord til Patagonia i sør. Hovedstaden Buenos Aires er en av landets fineste byer med unike bydeler.

re:member kredittkort – med på reisen

I tillegg til de gode rabattene du får gjennom fordelsprogrammet og reise- og avbestillingsforsikringen, kan du også få opptil 150 000 kroner i kreditt og opptil 45 dagers betalingsutsettelse. Det er ingen årsavgift på kredittkortet, verken første eller påfølgende år.

Les mer om re:member kredittkort, og lykke til med planleggingen av alle reisene dine – God tur!

re:member kredittkort: Eff. rente 27,86 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 593 kr. Totalt 16 593 kr.