appbc-1.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 27,86 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 593 kr. Totalt 16 593 kr.

Elektronikk på nett

Virvaret av elektronikk blir stadig mer innviklet, og skal du kjøpe elektronikk er det kanksje viktig for deg å være oppdatert på siste nytt. Kjøleskapet ditt har WiFi, du kan lade telefonen din trådløst og du kan betale med mobilen i butikken. Disse karakteristikkene er det nok ikke alle som kjenner seg igjen i, men disse funksjonene og løsningene er allerede tilgjengelig på markedet – og det blir stadig mer av det.

Elektronikk på nett

Kjøp av elektronikk utgjorde over en tredjedel – hele 36,3 prosent – av netthandelen i Norge i 2014, og det finnes mange nettbutikker for elektronikk å velge i. Når stadig flere handler på nett, er det ikke like lett å få veiledning av fagpersonell i de fysiske butikkene, og man må ty til research i forkant av kjøp oftere enn tidligere.

Det kan være en utfording å henge med i svingene i den teknologiske utviklingen. Det lanseres alltid nye elektroniske produkter i et marked som tilsynelatende aldri mettes, og da gjelder det å holde seg oppdatert på det siste innen teknologi for å være sikker på at man gjør riktig valg ved kjøp.

Hjemmkontor

For å få til et bra hjemmekontor er det viktig at du har de tingene du trenger. Først og fremst behøver du et bord, det kan være spisebordet eller et dedikert kontorbord. Bruker du laptop og har lite plass hjemme, så kan et justerbart laptopbord med hjul være perfekt. Husk også at selv om du jobber hjemmefra så er sittestilling viktig og en god stol og for eksempel en ergonomisk musematte kan være riktig for deg. Du kan finne dette og utallige mange andre produkter hos CDON.com. Og husk at om du bestiller via re:member reward så får du rabatter på kjøpet ditt.

Velg riktig fotoutstyr

Å lære seg forskjellen på blender og lukker er én ting, å vite hvilket fotoutstyr som egner seg til ditt bruk er en annen. I det evinnelige mylderet av objektiver, kamerahus og tilleggsutstyr er det en prøvelse å peile seg inn på hva man har behov for. Derfor er det viktig å definere bruksområde og funksjonalitet, samt hvilken prisklasse man skal legge seg på.

Du trenger mest sannsynlig ikke et filmkamera til mange tusen kroner dersom du skal ta selfies i speilet, og skal du printe bildene i et kjempestort format bør du gå for noe annet enn et billig kompaktkamera.

I de siste årene har speilløse systemkameraer fulgt speilreflekskameraene hakk i hæl når det kommer til fotokvalitet. Det at disse er speilløse innebærer at kamerahuset er både slankere og lettere.

Mange av de kompakte systemkameraene har utbyttbar opptikk på lik linje med speilreflekskamera, og du kan dermed sette på den linsen som til enhver tid egner seg til ditt bruk. Hvilken linse du skal velge påvirkes av hva du skal bruke den til. Er du i tvil er det best å spørre din lokale fotoforretning for råd – da vet du at du er i trygge hender.

Fordeler med re:member

Gjennom re:members fordelsprogram re:member reward, får du rabatter hos en rekke nettbuttikker innen elektronikk. Hvis du logger inn, kan du handle med rabatt hos elektronikkleverandører som blant annet Dustin Home og CDON.com for å nevne noen.

Om du ikke har et kredittkort allerede, kan du søke om et her. Da kan du benytte deg av rabattene neste gang du skal handle elektronikk på nett.