Vattenrutschkana2.jpg

Elektronikk på nett

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Virvaret av elektronikk blir stadig mer innviklet, og skal du kjøpe elektronikk er det viktig å være oppdatert på siste nytt.

Kjøleskapet ditt har WiFi, du kan lade telefonen din trådløst og du kan betale med mobilen i butikken. Disse karakteristikkene er det nok ikke alle som kjenner seg igjen i, men disse funksjonene og løsningene er allerede tilgjengelig på markedet – og det blir stadig mer av det.

Elektronikk er størst på nett

Kjøp av elektronikk utgjorde over en tredjedel – hele 36,3 prosent – av netthandelen i Norge i 2014, og det finnes mange nettbutikker for elektronikk å velge i. Når stadig flere handler på nett, er det ikke like lett å få veiledning av fagpersonell i de fysiske butikkene, og man må ty til research i forkant av kjøp oftere enn tidligere.

Det kan være en utfording å henge med i svingene i den teknologiske utviklingen. Det lanseres alltid nye elektroniske produkter i et marked som tilsynelatende aldri mettes, og da gjelder det å holde seg oppdatert på det siste innen teknologi for å være sikker på at man gjør riktig valg ved kjøp. Derfor har re:member på denne siden samlet artiklene du trenger for å holde deg oppdatert i elektronikkens verden.

Nå som maskiner og elektronikk har blitt såpass avansert er det nemlig en forutsetning å ha produkter som har kapasiteten man trenger. Kjøper du et produkt som kom på markedet for bare et par år siden kan det være utdatert allerede, og du sitter igjen med skjegget i e-postkassa og et ubrukelig produkt.

Vi har samlet nyttige tips for deg som skal kjøpe elektronikk- og fotoartikler, blant annet flere spennende foto-artikler med råd om hva slags kamera og fotoutstyr som passer best for deg og hvordan du setter sammen de beste fotogavene.

Nettbutikker elektronikk

Velg riktig fotoutstyr

Å lære seg forskjellen på blender og lukker er én ting, å vite hvilket utstyr som egner seg til ditt bruk er en annen. I det evinnelige mylderet av objektiver, kamerahus og tilleggsutstyr er det en prøvelse å peile seg inn på hva man har behov for. Derfor er det viktig å definere bruksområde og funksjonalitet, samt hvilken prisklasse man skal legge seg på.

Du trenger mest sannsynlig ikke et filmkamera til 80 000 kroner dersom du skal ta selfies i speilet, og skal du printe bildene i et kjempestort format bør du gå for noe annet enn et billig kompaktkamera.

I de siste årene har speilløse systemkameraer fulgt speilreflekskameraene hakk i hæl når det kommer til fotokvalitet. Det at disse er speilløse innebærer at kamerahuset er både slankere og lettere.

Mange av de kompakte systemkameraene har utbyttbar opptikk på lik linje med speilreflekskamera, og du kan dermed sette på den linsen som til enhver tid egner seg til ditt bruk. Hvilken linse du skal velge påvirkes av hva du skal bruke den til. Er du i tvil er det best å spørre din lokale fotoforretning for råd – da vet du at du er i trygge hender.

Fordeler med re:member

Gjennom re:members fordelsprogram re:member reward, får du rabatt hos en rekke nettbuttikker innen elektronikk. Hvis du logger inn, kan du handle med rabatt hos elektronikkleverandører som blant annet Teknikmagasinet, Apple Store, Microsoft og Dustin Home, for å nevne noen.

Om du ikke har et kredittkort allerede, kan du søke om et her. Da kan du bruke rabatten allerede neste gang du skal handle elektronikk på nett.