cashback.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Cashback: Hva det er og hvordan det fungerer

Har du hørt om cashback, men lurer på hva det er og hvordan det fungerer? Her får du forklaringen.

Selve begrepet cashback er engelsk, og betyr «penger tilbake». Funksjonen er ofte tilknyttet kredittkort, og ble først etablert i USA. Her hjemme i Norge dukket det opp mot slutten av 2000-tallet.

Hvordan fungerer cashback?

Enkelt forklart innebærer cashback at du enten får penger tilbake på konto, eller at et visst beløp trekkes fra på din neste faktura når du har brukt kredittkortet til varekjøp. Med kredittkortet fra re:member får du denne andelen tilbake i form av at en rabatt trekkes fra det utestående beløpet ditt, slik at du i praksis ender med å betale mindre for varen enn det den i utgangspunktet kostet.

For å bruke rabatten må du handle via fordelsprogrammet re:member reward, som er et cashback-system. Med kredittkortet fra re:member får du opptil 25 % reward-rabatt i over 200 nettbutikker.

Det lønner seg derfor å bruke re:member kredittkort til nettshopping – eller i hvert fall å sjekke om varen du er ute etter er tilgjengelig i en av nettbutikkene som ligger i re:member reward.

Slik gjør du det

For at reward-rabatten din skal registreres riktig må du starte netthandelen via re:member reward. Logg deg inn med fødselsdato, de siste fire sifrene på ditt re:member-kort og postnummeret ditt. Derfra kan du klikke deg videre til den nettbutikken du vil handle fra. I oversikten over butikkene kan du enkelt se hvilke rabatter som utgjør det beste tilbudet for deg.

Husk også at du tillater cookies i nettleseren din. Dette er viktig for at re:member skal kunne spore kjøpene dine og beregne rabatten, som du dermed finner godskrevet på din neste faktura.

Det kan være mye å spare på cashback-ordningen til re:member – forutsatt at du betaler fakturaen før rentene begynner å løpe. Du får inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse, noe som betyr at du har god tid på deg.

Med et cashback-system som re:member reward er det mye penger å spare på netthandel. Dersom du ikke har et kredittkort fra re:member kan du søke her slik at du kan benytte deg av rabattene i over 200 nettbutikker.