Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Tips til bursdagsgaver for vår, sommer, høst og vinter

Er du på jakt etter de beste bursdagsgave tilpasset sesong, har du kommet til rett sted. Vi har laget en liten guide med tips til hvilke bursdagsgaver som passer til de ulike årstidene.

Bursdagsgaver for vår

Byen med Eiffeltårnet, som også kalles verdens mest romantiske by, er helt fantastisk om våren med yrende folkeliv og koselige fortausrestauranter. En tur til Paris eller en annen storby i Europa er et godt tips hvis du virkelig vil slå på stortromma.

Et godt utgangspunkt for en storbytur er for eksempel Booking.com, Expedia.no og Hotels.com, som alle tilbyr et bredt utvalg av fly og hoteller.

Se også gode tips til å finne bursdagsgaver for deg som er på budsjett.

Dette gir du i bursdagsgave om sommeren

Et godt bursdagsgavetips er å piffe opp sommergarderoben med et moteriktig plagg. 

Det finnes mange nettbutikker med gode tilbud og et stort utvalg av sommerklær. Hva med for eksempel en Blue Farell skjorte fra Tiger of Sweden kjøpt fra Miinto, eller morsomme sokker fra Happy Socks? Du finner også mye forskjellig hos Cubus.

tiger-of-sweden-skjorte.jpg
Blue Farell skjorte fra Tiger of Sweden

happy-socks.jpg

Banana happy socks

Flotte bursdagsgaver til høsten

Høsten er vakker i den norske fjellheimen. Hva med å spandere en fjelltur med overnatting i bursdagsgave? 

Hos Nordic Choice Hotels, som er Nordens største hotellkjede med over 180 hoteller på rundt 100 destinasjoner, finner du mange overnattingsmuligheter. Gavetips til turen er for eksempel en komfortabel Peak Performance Women's Daybreak Jacket fra Outnorth, som også finnes i herremodell. Eller hva med en Urberg Outdoor Pan 85, så lunsjen kan tilberedes og nytes i høstfjellet. En tursekk som Salomon Out Day fra nettbutikken Outnorth er også et godt gavetips.

peak-performance-women-s-daybreak-jacket-explorange.jpg

Peak Performance Daybreak jacket

urberg-outdoor-pan-85-steel.jpg

Urberg Outdoor PAn 85

salomon-out-day-20-4-women-s-canton-yucca.jpg

Salamon Out Day tursekk

Dette gir du i bursdagsgave på vinteren

Et gavetips som garantert vil slå an i vintersesongen er nytt skiutstyr. Hos Skistart.com får du blant annet toppmodellen Atomic Redster C9 Skintec Langrennspakk Vallafritt 2019/20. Er skiboden full av kvalitetsski er gode sportsbriller fra Oakley en vinner, og om du vil slå på stortromma er Oakley Jawbreaker en unik gave.  

Et annet tips er gode varme klær, for eksempel Berchka hooded puffer jacket som du kan kjøpe på nettbutikken asos.com

Oakley Jawbreaker

Oakley Jawbreaker

beshka-jacket.JPG

Bershka hooded puffer jacket

Slik sparer du penger på bursdagsgaver tilpasset sesong

Bursdagsgaver for de ulike sesongene trenger ikke å koste mer enn de må. Med kredittkort fra re:member får du gode rabatter gjennom fordelsprogrammet re:member reward, til og med om produktet du skal kjøpe er på salg fra før. Du får reward-rabatt i alle butikkene nevnt over, for eksempel får du opptil 8 % reward-rabatt hos Outnorth.

For å benytte rabattene må du logge inn via re:member reward, finne ønsket butikk og betale med re:member-kortet ditt. Har du ikke et kredittkort kan du søke om re:member kredittkort her.