Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Dette gir du mamma i bursdagsgave

Lurer du på hva du skal gi i bursdagsgave til mamma? Her kan du finne noen nyttige tips som kan gjøre henne ekstra glad på bursdagen hennes, selv om hun er av typen som har alt fra før.

Vis at du setter pris på moren din ved å gi henne en hyggelig overraskelse på bursdagen. Hva med en hotellovernatting inkludert spabehandling? Eller kanskje en reise?

Er mor interessert i skjønnhet og mote?

Hun vil nok sette pris på klær eller skjønnhetsprodukter, som for eksempel en deilig Selected femme Kashmir-genser fra Miinto, noen gode sandaler fra Birkenstock. I nettbutikken Nelly.com finner du massevis av skjønnhetsprodukter, som for eksempel en Hårføner fra GHD. Du finner også et rikt utvalg av sminke, kremer og mange andre produkter for kropp og velvære.

Birkenstock 
Sandaler fra Birkenstock

 

GHD hårføner

GHD Helios White 

Unik bursdagsgave til mamma

Å lage en personlig gave til mamma slår aldri feil. En fotobok er en fantastisk måte å ta vare på øyeblikk og gode opplevelser. Kanskje dere har vært på en reise sammen som kan være hyggelig å samle i en fotobok. På Fotoknudsen kan du lage din egen fotobok i mange ulike størrelser og formater, og når det gjelder desing så er det bare fantasien som setter grenser.

fotobok.JPG

Personlig fotobok fra Fotoknudsen

Praktiske bursdagsgaver til mamma

Kanskje ønsker hun seg nye briller eller kontaktlinser. Hos Lensway, som er en av Europas største nettbutikker for kontaktlinser, briller og solbriller, finner du helt sikkert noe som passer.

Et annet godt tips er også Sannheiser øreplugger til mobiltelefonen hennes fra Dustin Home

Sannheiser

Sannheiser le 60

Trenger du også bursdagsgave til pappa, kjæresten eller broren din? Her finner du bursdagsgave til han.

Spar penger når du handler bursdagsgave til mamma 

Det er lurt å spare litt penger der du har mulighet til det, og ved kjøp av en av disse bursdagsgavene til mamma kan du gjøre nettopp det. Med kredittkort fra re:member får du gjennom fordelsprogrammet re:member reward gode rabatter i hundrevis av nettbutikker. Leter du etter en reise eller et hotellopphold, kan du finne gode tilbud hos Expedia.no, Booking.com, Hotels.com, Nordic Choice Hotels og Radisson Blu Hotels, og via re:member reward får du reward-rabatt i tillegg. 

Søk om re:member kredittkort.