Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Dette gir du bursdagsgave til kjæresten

Bursdag er en ypperlig anledning til å skjemme bort kjæresten din. Men hva skal du gi i bursdagsgave til kjæresten? Her får du noen tips, til og med for den som har alt.

Personlige gaver slår alltid an. Det trenger ikke koste all verden heller, for det finnes gode rabatter å hente i mange nettbutikker.

Gi en romantisk reise i bursdagsgave til kjæresten

En romantisk reise er et godt tips, da får jo du glede av gaven også. Hva med en langhelg i enten Paris, Lisboa eller Barcelona? Mulighetene er mange og du finner et stort utvalg av flyreiser og hoteller hos Expedia.no og Hotels.com. Du finner også mange flotte destinasjoner hos flyselskapene Lufthansa og Emirates.

Her kan du finne tips til den perfekte bursdagsgaven til henne.

Nyttige bursdagsgaver som kjæresten vil like

Liker kjæresten din å trene, er treningstøy et godt tips. Det finnes mange nettbutikker med et stort utvalg av sporty treningstøy. Hva med Nike Fast-løpetights til henne fra NIKE Store, eller Nike Dri-FIT bukse til han? Eller kanskje Europas mest solgte proteinpulver Whey-80 fra Gymgrossisten.com kunne være en idé? Gymgrossisten er Norges ledende og største nettbutikk for kosttilskudd, treningsklær og treningsutstyr.

Leter du etter klær, sko og treningsutstyr for utendørs bruk, kan vi anbefale nettbutikken Outnorth som har et stort utvalg uansett ambisjonsnivå. Et tips til en gave som helt sikkert kommer godt med er en praktisk ryggsekk som Osprey - Aether Ag 85. De har også andre kjente merkevarer som for eksempel Nike og Oakley.

Se også vår store guide om bursdagsgaver.

Spar penger på bursdagsgave til kjæresten

Hvorfor ikke spare litt penger der du kan, også ved kjøp av bursdagsgave til kjæresten? Med kredittkort fra re:member får du gode rabatter i over 200 ulike nettbutikker gjennom fordelsprogrammet re:member reward. Hos reiserelaterte nettbutikker som Expedia.no og Hotels.com får du eksempelvis 10 % reward-rabatt.

For å kunne nyte godt av alle disse rabattene gjennom re:member reward, må du logge inn via re:member reward, finne ønsket butikk, klikke på “Til butikkk” og betale med re:member-kortet ditt. Har du ikke et kredittkort kan du søke om re:member kredittkort her.