Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Dette gir du henne i bursdagsgave

Lurer du på hva du skal gi i bursdagsgave til henne, enten det er kjæresten, venninnen, datteren eller mamma? Her har du noen gode tips til hva du kan kjøpe –selv til hun som har alt fra før.

En ting som helt sikkert faller i smak er en reise, eller kanskje et hotellopphold inkludert en deilig spabehandling. Praktiske steder å finne reiser er for eksempel  Expedia.no og Booking.com. Hoteller rundt om i hele verden finner du på Hotels.com, mens gode alternativer for hotellovernattinger i Skandinavia er Nordic Choice Hotels og Radisson Blu Hotels.

Dette gir du i bursdagsgave til hun som liker mote og skjønnhet

Et tilskudd til garderoben er som regel en populær gave. Hva med for eksempel en mønstret beige blomsterkjole fra NEO NOIR  fra Miinto, eller kanskje en god håndkrem fra Rituals som du får kjøpt hos Bangerhead.no? 

Et annet gavetips er for eksempel en trendy River Island Pave klokke fra Nelly.com. Du vil nok også treffe blink med en god dagkrem, som for eksempel Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ Dry/Comb fra Bangerhead.no.

river-island-klokke.PNG

River Island Pave-klokke

Her finner du bursdagsgave til mamma.

Gavetips for hun som liker trening og velvære

Vil du gi henne en sporty gave, finner du mange nettbutikker som selger treningstøy og treningsutstyr. Et tips for den sportye er en kortermet Salomon Lightning Pro Zip Tee fra Outnorth, eller kanskje nye Hoka løpesko fra Outnorth.

hoka-one-one-women-s-clifton-6-antigua-sand-wan-blue.jpg

Hoka One One - Women's Clifton 6

Ingen trening uten vann. Hos Gymgrossisten finner du polstrede og populære Glass Water Bottle drikkeflasker for trening.

Husk at det er tanken bak som teller, uansett hva du velger å gi henne på bursdagen hennes.

Se også vår store guide til bursdagsgaver.

Spar penger når du handler bursdagsgave til henne

Når du skal handle bursdagsgave til henne, er det lurt å spare penger der man kan. Med kredittkort fra re:member får du tilgang til re:member reward, som er et fordelsprogram med gode rabatter i over 200 nettbutikker. Utvalget er stort, og her kan du virkelig gjøre noen gode kjøp. Søk om re:member kredittkort i dag, og få tilgang til fordelsprogrammet.