Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Dette gir du han i bursdagsgave

Har kjæresten, kompisen, sønnen eller pappa snart bursdag og du ennå ikke er sikker på hva du skal gi i bursdagsgave til han, fortvil ikke. Her får du noen gode tips, også til han som har alt.

Alle liker personlige gaver. Har han en hobby, vil han helt sikkert sette pris på en gave han kan bruke nettopp i denne sammenhengen. 

Gi han en reise i bursdagsgave

Hva med å overraske han med en reise? Gode steder å begynne planleggingen på er for eksempel Expedia.no, Booking.com og Hotels.com, hvor du finner reiser og hoteller rundt om i hele verden. For kortere reiser med overnatting i Norden kan det være lurt å sjekke ut Nordic Choice Hotels og Radisson Blu Hotels. Kanskje han vil sette pris på en deilig spa-behandling også. 

Hva med en reise til nabolandets hovedstad, Stockholm? Eller kanskje vakre København. Husk at det er deilig å være norsk i Danmark.

Les også om bursdagsgave til henne her.

Bursdagsgave til han som er sporty

Liker han å løpe, er for eksempel Garmin Vivoactive 3 løpeklokke fra Outnorth noe han kan ha god bruk for. Er han mer opptatt av sykling, finner du massevis av sykkelutstyr hos Outnorth som for eksempel Aspen WR PRO Glove. Er det innendørstrening som gjelder, så hvorfor ikke overraske med en Master Fitness treningsbenk fra Gymgrossisten.

Garmin klokke

Garmin Vivoactive 3

alpinestars-aspen-wr-pro-glove-black-ceramic.jpg

Alpinestars Aspen WR Pro Glove

Gavetips til han som er datainteressert

Kanskje er det datautstyr eller spill han ønsker seg aller mest. På Gamezone finner du spill til Playstation, Xbox, PC, Wii og stort sett alle spillplattformer. Kanskje han ønsker seg FIFA 20

En praktisk gave til den datainteresserte er for eksempel den knall oransje eksterne harddisken LaCie Rugged Thunderbolt & USB-C fra den innholdsrike nettbutikken Dustin Home.

Harddisk

LaCie Rugged Thunderbolt & USB-C


Les også om bursdagsgave til kjæresten her.

Til han som liker mote og velvære

Trenger garderoben hans en oppgradering, eller i alle fall et lite løft? Hva med for eksempel et stilig Elvio-U belte fra Hugo Boss fra Miinto eller for eksempel en tøff Gant skjorte fra Stayhard.

Har han skjegg kan denne skjegg-oljen fra Rituals fra Bangerhead helt sikkert falle i smak.

Rituals beard oil

The Ritual of Samurai Beard Oil (30ml)

Spar penger på bursdagsgaven til han

Skal du kjøpe bursdagsgave til han kan det være mange penger å spare. Med kredittkort fra re:member kan du spare penger på bursdagsgaven. Her får du nemlig tilgang til re:member reward, som er et fordelsprogram med gode rabatter i over 200 nettbutikker. Utvalget er stort, og her kan du virkelig gjøre noen gode kjøp. Søk om re:member kredittkort i dag, og få tilgang til fordelsprogrammet.