Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Gode tips til å finne billigere bursdagsgaver

Selv om bursdager er hyggelige, kan det fort bli dyrt hvis det er mange av dem. Det finnes imidlertid mye du kan gjøre for å redusere kostnaden for bursdagsgaver når du er på budsjett.

Et godt tips er å handle når det er salg, selv om dette kan kreve litt planlegging i forkant. Men det er jo bedre å ligge i forkant enn å ligge bakpå, som ellers i livet. Du kan spare mye på å planlegge gavekjøpene i god tid før bursdagene.

Et annet tips er å gå flere personer sammen for å spleise på gaven, selvfølgelig avhengig av hva du vurderer å kjøpe.

Slik får du billigere gaver 

Har du et kredittkort fra re:member får du opptil 25 %reward-rabatt i over 200 nettbutikker via fordelsprogrammet re:member reward. Reward-rabatten kommer på toppen av eventuelt rabatterte priser, så det er mulig å gjøre gode kjøp.

På listen over nettbutikker finner du blant Polarn O. Pyret (opptil 8 % reward-rabatt) som tilbyr massevis av barneklær.

Er det ungdom eller voksne du skal handle bursdagsgave til, får du rabatter på alt fra klær, sport og fritid, til bøker og filmer, reiser og hotellopphold, data og elektronikk, mobiltelefoner og mye mye mer. 

Underholdning og opplevelser

Gode tips er å sjekke ut nettsidene til nettbutikker som Adlibris (opptil 6 % reward-rabatt), med over 12 millioner boktitler, og CDON.com (opptil 8 % reward-rabatt), med alt du kan tenke deg innen film, musikk, spill og underholdning. Du får også gode rabatter på reiser og hotellopphold hos både Booking.com (opptil 4 % reward-rabatt), Expedia.no (opptil 4 % reward-rabatt) og Hotels.com (opptil 10 % reward-rabatt), i tillegg til rabatterte priser hos Nordic Choice Hotels (öpptil 7 % reward-rabatt).

Les mange tips til bursdagsgaver for sommeren, våren, høsten og vinteren. 

Stort utvalg av klær til ulik bruk

Er det klær du er på jakt etter, kan vi anbefale nettbutikkene Cubus (opptil 5 % reward-rabatt) og Miinto (opptil 6 % reward-rabatt) for å nevne noen. Når det gjelder klær til sport og fritid er gode tips Gymgrossisten.no (opptil 8 % reward-rabatt) og Outnorth (opptil 8 % reward-rabatt), som har et rikholdig utvalg av sportsklær til utendørs bruk, uansett ambisjonsnivå.

Slik finner du bursdagsgaver når du er på budsjett

For å få reward-rabatten må du ha et kredittkort fra re:member, og for å benytte rabattene må du logge inn via re:member reward, finne ønsket butikk og betale med re:member-kortet ditt. Har du ikke et kredittkort kan du søke om re:member kredittkort her. Og husk at du har inntil 45 dagers rentefri kreditt, som betyr at om du betaler hele fakutaen ved forfall så betaler du ingen renter.