Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Den store guiden til bursdagsgaver

Leter du etter idéer til bursdagsgaver til en du er glad i, enten det er kjæresten, mamma eller en god venn? I denne store guiden gir vi deg tips til hvordan finne bursdagsgaver som alle liker – til og med til en rabattert pris.

Bursdagsgaver til han

Hva gir du kjæresten, sønnen, pappa, kompisen eller nevøen din i bursdagsgave? Om han har en hobby kan gaver han kan bruke i denne sammenhengen være midt i blinken. Liker han for eksempel å trene, vil han kanskje bli glad for en Garmin Vivosmart 4 løpeklokke fra Outnorth, eller sykkelutstyr som for eksempel Aspen WR PRO Glove. Er han glad i å gå ute i naturen når det er mørkt kan det være en god ide å kjøpe en hodelykt, som du kan kjøpe på Skistart.com.

Uansett om han er opptatt av klær eller bare trenger en oppgradering, blir han garantert glad for noen kule klær. Hos asos.com finner du blant annet denne pique-skjorten fra Polo Ralph Lauren som aldri slår feil. Eller hva med et par klassiske Levi's 510-jeans i den fargen og fasongen du tror passer han best? 

Les flere tips til bursdagsgave til han her.

Bursdagsgaver til henne

Er du på jakt etter hva du skal gi kjæresten, datteren, mamma eller venninnen i bursdagsgave, har vi massevis av gode tips - selv til hun som har alt. 

Er du på jakt etter noe romantisk, er det lite som slår en reise - foretrekker hun storby eller sol og varme? Bruk Expedia.no eller Booking.com for å finne reiser over hele verden, og finn hoteller på Hotels.com

En gave som kan benyttes i sammenheng med interesser som for eksempel løping eller padling gir et personlig preg. Hva med en Kari Traa-løpetrøye fra Outnorth, eller nye Hoka-løpesko? Eller er det rett og slett et tilskudd til garderoben du vil gå for? Hva med et par trendy solbriller fra Nelly.com?

Les flere gode tips til bursdagsgaver til henne her.

Dette gir du mamma

Hun har kanskje sagt at det eneste hun ønsker seg er snille barn, men er det noen som virkelig fortjener en hyggelig overraskelse på bursdagen sin, så er det moren din. Men hva skal du gi henne? 

Hva med en deilig Rosemunde kashmir og ull-cardigan fra Miinto, eller noen gode sandaler fra Birkenstock? 

Skal du slå på stortromma på en rund dag kan kanskje en reise være den ultimate gaven. Reiser og hotell finner du på Expedia.no, Booking.com og Hotels.com. Vil du gi henne mulighet til å være turist i egen by (eller en by i Norden), finner du gode tilbud hos Nordic Choice Hotels og Radisson Blu Hotels. Med re:member kredittkort får du reward-rabatt på kjøpet ditt, og om du betaler over halvparten av reisen med kortet er reiseforsikring inkludert. 

Les flere gode tips til en bursdagsgave til mamma her.

Glem ikke kjæresten på bursdagen

Bursdag er en ypperlig anledning til å skjemme bort kjæresten din. Det beste er å gi noe hun eller han ikke forventer, som for eksempel en romantisk langhelg i Paris, Lisboa eller Barcelona. 

Liker kjæresten å trene, vil hun eller han sikkert også bli glad for treningsklær fra for eksempel Outnorth.

Her har du de beste tipsene til bursdagsgaver til kjæresten på bursdagen.

Det kan også være lurt å tenke sesong når du leter etter en bursdagsgave, og det skader aldri å planlegge bursdagsgaven god tid i forveien. Her finner du tips til bursdagsgaver for vår, sommer, høst og vinter.

Slik finner du billigere bursdagsgaver

Det er flere ting du kan gjøre for å kutte ned på bursdagsgavebudsjettet. I denne store guiden kunne du finne gode tips til hvordan handle billige bursdagsgaver, gjennom å for eksempel å planlegge i god tid i forveien og handle bursdagsgaver når det er salg. Et godt alternativ er også å skaffe deg et re:member kredittkort, slik at du kan få opptil 25 % reward-rabatt i over 200 nettbutikker gjennom fordelsprogrammet re:member reward.

Har du ikke et re:member kredittkort, kan du søke om kredittkortet her.