varmere-strok-i-pasken.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Reis til syden i påsken

Påsken er når vintersesongen endelig går mot slutten, og sommeren ikke er så langt unna. Men for mange blir det for lenge å vente, og ønsker derfor å benytte seg av påsken til å reise til varmere strøk. Her er våre tips til deg som vil til Syden i påsken.

Palmesøndag, i 2022, faller på 10. april, men det er ikke alle som har mulighet til å ta seg fri hele uken. Da kan du benytte deg av helligdagene i påsken, som er fra torsdag 1. april til mandag 5. april, til å ta en liten ferie i varmen. Men hvor er det varmt på den tiden av året? Vi har svaret.

Syden i påsken

Når påsken kommer har flere deler av Europa, spesielt rundt Middelhavet, begynt å lukte på våren. Ønsker du at det ikke skal være for varmt, og syns at vanlig norsk sommervarme er mer enn nok, har du flere steder å velge mellom. Nordmenns andre hjem, Syden, er helt klart en populær destinasjon i påsken.

Kanariøyene kan by på behagelig varme året rundt, og feriefavoritten Gran Canaria er varmest uansett årstid med en gjennomsnittstemperatur på rundt 22 grader i april – perfekt for deg som vil bytte ut ski og appelsiner, med bading og appelsinbiter i paraplydrinker.

Syden med barn i påsken

Reiser du med barn er det fint å vite at utvalget av noen av verdens beste tilrettelagt barne- og familiehoteller er stort. For vi vet alle at en reise med barn har som regel litt andre krav. Du kan finne hoteller med barnebasseng, barnevennlige aktiviteter som lekeplass, barneklubb og ikke minst underholdning som passer hele familien.

Men Spania har nok av varme byer å by på. På Spanias solkyst kan Costa del Sol skryte av hele 300 soldager i året. Visste du at hovedstaden i Costa del Sol, Malaga, er fødestedet til Pablo Picasso? Skulle du ønske et avbrekk av sol og paraplydrinker, og få litt kulturelt påfyll, kan du ta turen til Museo Picasso som huser rundt 200 av hans verker. Det har vært et av Spanias mest populære turistmål siden åpningen i 2003, og er definitivt verdt et besøk for alle som setter pris på kunst. Det finnes også nok av andre severdigheter i gangavstand fra hverandre, takket være Malagas kompakte sentrum.

Reis til sol og varme i påsken

Skulle du ønske noe annet enn Syden, er det flere destinasjoner som er populære blant nordmenn i påsken. Vi kan ikke si noe annet enn at det å reise til det asiatiske paradiset, Thailand, er magisk. Du er garantert sol og varme, og kan få ferien tilpasset akkurat slik du ønsker. Hva med noen fantastiske dager på resorten The Pe La i Phuket? Velg mellom å dykke i en av to fine utendørs bassengene, eller gå de par hundre meterne til stranden.

Har du først langfri, kan du også vurdere populære steder som Florida, Mexico og Cuba. I fjor var også Dubai på listen over de mest populære reisemålene for nordmenn i påsken. Det er kanskje ikke så rart når vi tenker over alt den største byen i den føderale republikken De forente arabiske emirater kan by på.

Emiratet er ultramoderne, men er også preget av den arabiske kulturen når det gjelder arkitektur, mat, musikk og livsstil. Utvalget når det kommer til shopping er uendelig, og kjøpesentrene byr på førsteklasses underholdning. Vi snakker selvfølgelig om Dubai Mall som har både skøytehall og akvarium. Turen til Dubai blir ikke komplett uten en ørkensafari. Prøv firehjuling, offroad-leiebil eller ta en tur på kamelryggen. At det stadig er flere rutefly og at flytiden er relativt kort til Dubai, er heller ikke et minus.

Fordeler og rabatter for reisen til Syden i påsken

Skal du til Syden i påsken og bestiller ferieturen tidlig kan du spare mye penger, men du kan også benytte deg av gode rabatter om du har et kredittkort fra re:member. Da får du nemlig tilgang til fordelsprogrammet re:member reward som gir gode reward-rabatter og tilbud i over 200 nettbutikker. Blant disse finner du reiserelaterte nettbutikker der du kan spare penger på flybilletter, hotellopphold og ikke minst leiebil.

Betaler du over halvparten av reisekostnadene med re:member kredittkort får du også reiseforsikring inkludert. Da slipper du å bekymre deg om uforutsette problemer og uhell som kan oppstår når du er på reisefot. Forsikringen dekker deg, ektefelle eller samboer og hjemmeboende barn under 21 år, eller inntil tre medreisende.

Dersom du allerede ikke har ett, kan du søke om re:member kredittkort her. Da er det ikke annet å gjøre enn å begynne å drømme seg bort til varmere strøk, enten du skal til Syden i påsken eller andre destinasjoner.

Kos deg i Syden i påsken!