skal-du-leie-hytte-i-pasken.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Leie hytte i påsken?

Påsken er kanskje den beste tiden å tilbringe på fjellet. Dagene blir lysere og lengre, du kan kneppe opp skijakka og nyte sola, bakkene er myke og det er ekstra mange arrangementer på programmet. Har du ikke egen, er det uproblematisk å leie hytte i påsken.

Skikjøring i kombinasjon med afterski, underholdning, aktiviteter og god stemning kjennetegner påsken for veldig mange. På populære hyttesteder blir det ofte en folkefest i påsken. Vi har funnet to steder som er spesielt populære for de som skal leie hytte i påsken:

Leie hytte i påsken i Hemsedal

Påsken er absolutt et høydepunkt i Hemsedal. Utestedene tilbyr konserter og afterski med DJ'er, mens restaurantene kan friste med grilling og god stemning ute i solen. Du vil finne aktiviteter og arrangement både i og ved skibakken, for store og små. For de minste vil det være skiaktiviteter under Valles Påskefest.

Leie hytte i påsken i Trysil

Trysil byr også på god påskestemning for folk i alle aldre. Norges største skianlegg stiller med morsomme aktiviteter i bakken hele påskeuken. Tidligere har blant annet Matoma laget liv og verdens beste snowboardkjørere har kjempet om kongepokalen i NM i snowboard.

Slik går du frem for å leie hytte i påsken

Det er ingen tvil om at late dager i solveggen, hygge med familie og venner, å stå på ski og deretter dra på afterski er populært. Derfor vil det lønne seg å være tidlig ute hvis du ønsker å leie hytte i påsken. De mest etterspurte hyttene blir som regel raskt fullbooket i denne perioden, men dersom du skulle ombestemme deg i siste liten og være sent ute med å leie hytte i påsken, kan det fortsatt være muligheter.

Et godt alternativ er å sjekke muligheten for å leie hytter og feriehus på Novasol.no. Søker du på hytter i Norge, får du opp et stort utvalg hytter som du kan leie i påsken. Alt fra topp moderne leiligheter med boblebad, til koselige hytter og familiehytter med panoramautsikt. Novasol formidler utleie av over 2 000 hytter og feriehus på tvers av landet.

Ønsker du å komme deg bort og ha en støyfri og avslappende påske, kan du leie enkle hytter som ligger høyt til fjells eller langt inne i skogen. Inatur.no tilbyr rimelige hytter til leie i flott natur. Prisen for å bo i uberørt natur kan være hele nede i 400 kroner døgnet for de billigste hyttene.

Andre alternativer når du ønsker å leie hytte i påsken, er Hytter Norge med avansert søk etter ledige hytter i områder du ønsker å leie, og Visit Norway som har et godt utvalg av både feriehus og hytter til leie i påsken.

Spar penger på hytteopplevelsen i påsken

Skal du leie hytte i påsken kan det være at du må ut med et depositum når du reserverer hytta. Til det kan det lønne seg å bruke kredittkort, slik at du ikke reserverer beløp fra brukskontoen din. 

Dersom du har et kredittkort fra re:member får du også tilgang til fordelsprogrammet re:member reward som gir gode rabatter i over 200 nettbutikker. Skulle du trenge noe nytt til påsken, som for eksempel nye ski eller jakke, kan du spare penger på å handle på nettbutikker som Skistart.no og Outnorth.

Å søke om et kredittkort fra re:member er trygt. Du kan få opptil 150 000 kroner i kreditt og inntil 45 dagers rentefri kreditt. Det er heller ingen årsavgift på kortet, verken første eller påfølgende år.

God hyttepåske!