kredittkort-stor.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.

Kredittkortet som bør være med på reisen

Et avbrekk fra hverdagen er alltid deilig – i hvert fall om vi slipper den norske vinterkulda. Om du benytter deg av tilbud og rabatter, trenger ferien ikke å koste all verden heller. Med re:member reward er det rimelig å komme seg til varmere strøk.

re:member reward er fordelsprogrammet du får tilgang til som innehaver av et re:member kredittkort. re:member reward gir deg opptil 25 % reward-rabatt i over 200 nettbutikker – inkludert flere reiseaktører som gjør ferien litt rimeligere. 

Søk om kredittkort herHvor går din neste ferie?

Du har sikkert noen tanker om hva som blir din neste feriedestinasjon. Kanskje er det en barnevennlig familieferie på et all-inclusive hotell i Spania, en aktivitetsferie som gir minnerike opplevelser, eller en romantisk weekend med kjæresten i en av Europas mange flotte storbyer?

Uansett hvilken destinasjon du velger er det viktig å planlegge litt. Flybilletter, overnatting, daglige utgifter… ja, det kan fort bli noen kroner når du skal ut og reise. Men ved å benytte deg av re:member reward kan du spare store beløp – for eksempel om du bestiller reise gjennom Expedia via re:member reward.

Rabatt på Expedia.no

Som det største reisebyrået på nett har Expedia.no tilgang til mer enn 105 000 hoteller verden over, 450 ulike flyselskap, samt de aller største globale leiebilselskapene. Hvert eneste år betjener de millioner av reisende, uansett om de ønsker hotellrom i London eller Lappeenranta, eller om de trenger å fly til Berlin eller Bodø. Og med re:member reward kan du spare opptil 10 % reward-rabatt på å bestille din neste ferie. Du kan nemlig få:

  • 10 % reward-rabatt på hotellopphold

  • 8 % reward-rabatt ved kjøp av aktiviteter

  • 6 % reward-rabatt på leiebil

  • 3,5 % reward-rabatt ved kjøp av pakkereiser

  • 1 % reward-rabatt ved kjøp av flyreise

For å benytte deg av reward-rabatten må du logge inn via re:member reward, finne ønsket butikk og klikke på “Til butikk”. I nettbutikken handler du som vanlig, og betaler med re:member-kortet ditt. Reward-rabatten blir trukket fra din neste re:member-faktura.

Husk at du må klikke deg på nytt fra re:member reward for hver nye bestilling du foretar deg.

Flere fordeler med re:member kredittkort  

I tillegg til de gode rabattene du får gjennom fordelsprogrammet til re:member, får du også reise- og avbestillingsforsikring dersom du betaler minst 50 % av reisekostnadene med kortet. Du kan få opptil 150 000 kroner i kreditt, samt opptil 45 dager rentefri betalingsutsettelse med et re:member kredittkort. Det er heller ingen årsavgift på kredittkortet.

Les mer om re:member kredittkort, og gjør deg klar for din neste ferie!