Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.

Smarte tips og råd om kredittkort

Planlegger du å søke om et kredittkort, eller kanskje du har et fra før? Uansett så finner du her en oversikt over mange smarte guider om det du lurer på rundt kredittkort. Du finner blant annet hvordan du kan få rabatt på nettshopping og reiser, hvilke fordeler det er med et kredittkort, gode reiseforslag og mye mer. Klikk deg inn på ønsket kategori og les gode råd.

 

Våre tips til deg som skal pus­se opp

Stadig flere nordmenn velge å pusse opp hjemmene sine. Det kan enten være for å gjøre det mer attraktivt i et salg, eller bare for å øke komforten hjemme. Her har vi samlet artikler med gode råd og tips til deg som skal pusse opp.
Les alle oppussingsartikler

Gode tips

Å bruke kredittkort medfører en rekke fordeler du ikke får med et vanlig bankkort. Her finner du smarte tips om alt du lurer på om kredittkortet fra re:member.
Les gode tips

Nett­shop­ping

Når du kan få en vare rett i postkassen er det ikke rart at netthandel stadig øker. re:member gir deg tipsene for å finne de beste rabattene på nett. 
Les om nettshopping

Reise­tips

Ut og reise? Gjør turen enklere med kredittkort fra re:member, kortet med inkludert reiseforsikring og tilbud på reiserelaterte nettbutikker. 
Les alle reisetips her

Fototips

Et bilde sier mer enn tusen ord, men dårlig lys kan redusere ordene betraktelig. Her har vi samlet et utvalg av gode tips om foto.
Les alle fototipsene her

Treningstips

Uansett om du har trent lite eller hatt en pause fra treningen, kan det være vanskelig å komme i gang med trening. I begynnelsen er man som regel ganske motivert, men dersom man ikke etablerer gode treningsvaner kan det fort dabbe av. Derfor har vi laget flere artikler med gode tips til hvordan du kan opprettholde en aktiv livsstil og trening gjennom hele året.
Se alle treningstips

Når er påsken?

Nordmenn er glad i påsken, årets første høytid som også markerer at våren nærmer seg. Du har kanskje lagt merke til at påsken kommer til forskjellig tid hvert år? Vet du hvorfor den gjør det? Vi har forklaringen.
Les alle tips om påske her

Kredittkort for studenter

Det finnes et hav av kredittkort der ute, og som student har du kanskje andre ting du vil bruke tiden din på enn å finne ut hvilket kort som passer perfekt til deg. På denne siden kan du lese mer om hvilke fordeler re:member kredittkort har, slik at du kan bruke studietiden på det som betyr noe for deg.
Les alle tipsene