Gode tips og råd om kredittkort

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Her har vi samlet alle våre guider og artikler slik at du kan lese om blant annet gode reisetips, hvordan du kan få rabatt på nettshopping og reiser via re:member reward, hva et kredittkort egentlig er, og mye mer. 

Fordeler med kredittkort fra re:member

Det er mange fordeler med kredittkort fra re:member. Du kan blant annet få hjelp til å få pengene tilbake om du ikke mottar varer du har kjøpt på nett, og reiseforsikring er inkludert hvis du betaler over 50 % av reisen med kredittkortet.

Våre tips til deg som skal pus­se opp

Stadig flere nordmenn velge å pusse opp hjemmene sine. Det kan enten være for å gjøre det mer attraktivt i et salg, eller bare for å øke komforten hjemme. Her har vi samlet artikler med gode råd og tips til deg som skal pusse opp.

Kre­ditt­kor­t - S­mar­te tips

Å bruke kredittkort medfører en rekke fordeler du ikke får med et vanlig bankkort. Her finner du smarte tips om alt du lurer på angående kredittkort fra re:member.

Nett­shop­ping

Når du kan få en vare rett i postkassen er det ikke rart at netthandel stadig øker. re:member gir deg tipsene for å finne de beste rabattene på nett, samt inspirasjon og gode guider til nettshopping.

Reise­tips

Ut og reise? Gjør turen enklere med kredittkort fra re:member, kortet med inkludert reiseforsikring og tilbud på reiserelaterte nettbutikker. Her har vi samlet alle våre guider til hvor du kan reise, hvor du bør bo og hvordan du kan få rabatt.

Fototips

Et bilde sier mer enn tusen ord, men dårlig lys kan redusere ordene betraktelig. I artiklene i denne kategorien har vi samlet et utvalg artikler om foto med gode tips om blant annet hvordan du kan ta de beste feriebildene, hvordan du velger kamera og hva du trenger av fotoutstyr.

Treningstips

Uansett om du har trent lite eller hatt en pause fra treningen, kan det være vanskelig å komme i gang med trening. I begynnelsen er man som regel ganske motivert, men dersom man ikke etablerer gode treningsvaner kan det fort dabbe av. Derfor har vi laget flere artikler med gode tips til hvordan du kan opprettholde en aktiv livsstil og trening gjennom hele året.

Når er påsken?

Nordmenn er glad i påsken, årets første høytid som også markerer at våren nærmer seg. Du har kanskje lagt merke til at påsken kommer til forskjellig tid hvert år? Vet du hvorfor den gjør det? Vi har forklaringen.

Kredittkort for studenter

Det finnes et hav av kredittkort der ute, og som student har du kanskje andre ting du vil bruke tiden din på enn å finne ut hvilket kort som passer perfekt til deg. På denne siden kan du lese mer om hvilke fordeler re:member kredittkort har, slik at du kan bruke studietiden på det som betyr noe for deg.