kredittkort-laveste-rente.jpg

re:member gold: Eff. rente 18,39 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 110 kr. Totalt 16 110 kr.

Kredittkort med laveste rente?

Med re:member gold kredittkort får du et kort med lav rente – noe som kan gjøre det rimeligere for deg å utsette betalingen. 

Det er flere fordeler med et kredittkort, men for mange er nok det at man kan utsette betalingen den aller største fordelen. Dette gir rom for å gjøre gode kjøp og gir en fleksibilitet i hverdagens økonomi.

Dersom du er en av dem som ikke alltid betaler hele fakturaen ved forfall, er du sikkert kjent med at rentene etter hvert begynner å løpe. Det vil derfor være smart å vurdere et kredittkort med laveste rente. 

Renter på kredittkort vs forbrukslån

Det er ingen hemmelighet at kredittkort ofte har høy rente, og at den er høyere enn på et forbrukslån. Begge regnes for å være usikrede lån, men det er ikke ment at du skal bruke flere år på å nedbetale kredittkortgjeld. 

En grei huskeregel er derfor at kredittkort egner seg for små kjøp du kan betale tilbake i løpet av kort tid, mens et forbrukslån er bedre egnet når du skal låne et større beløp og trenger lenger tid på å betale tilbake.

Lavere rente på gold kredittkort

Dersom du har et kredittkort fra re:member følger det med inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Denne trer automatisk i kraft, og gjør at du i de fleste tilfeller har en liten stund på deg før du må betale første regning.

Vårt nyeste kredittkort re:member gold, har betydelig lavere rente enn det eksisterende re:member kredittkortet. Det passer derfor for deg som ønsker å utsette betalingen. Med lavere rentekostnader vil det bli litt rimeligere for deg på sikt å nedbetale kredittgjelden. 

Her kan du se hva som skiller de ulike re:member kredittkortene:

re:member gold kredittkort: 

  • 14,9 % nominell rente
  • 0 kr i årsavgift
  • 0 kr for uttak i norsk og utenlandsk minibank
  • 45 dager rentefri betalingsutsettelse 

re:member kredittkort (eksisterende kort):

  • 21,62 % nominell rente
  • 0 kr i årsavgift
  • 35 kr for uttak i norsk og utenlandsk minibank 
  • 45 dager rentefri betalingsutsettelse 
  • Opptil 25 % rabatt i over 200 nettbutikker via fordelsprogrammet re:member reward

Som du ser er det ikke bare lavere rente på gold kredittkortet, men du slipper også å betale for kontantuttak i minibank både her hjemme og i utlandet. Kjekt for deg som ofte er på reise. 

Kredittkort med laveste rente: Slik søker du om re:member gold

Søknadsprosessen for å få re:member gold kredittkort med laveste rente er gjort på bare tre steg. Fyll ut søknadsskjemaet med dine personlige opplysninger og send inn.  

Når du sender inn søknaden godkjenner du samtidig at kredittopplysninger om deg innhentes og at det kommuniseres elektronisk. Hele prosessen er sikker, og det tar mellom to til fem arbeidsdager til du får svar. Dersom søknaden din blir godkjent, mottar du kredittkortet i posten i løpet av noen arbeidsdager.

Søk om re:member gold kredittkort her.