beste-kredittkort-rente.jpg

re:member gold: Eff. rente 18,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 110 kr. Totalt 16 110 kr.

Beste kredittkort for de som ønsker en lav rente

Er du på utkikk etter kredittkort med lav rente? Da er det stor sannsynlighet for at re:member gold kredittkort er det beste kredittkortet for deg.  

Når du skal finne det beste kredittkortet for deg og din økonomi, er det flere faktorer du bør ta stilling til. De tre viktigste bør være:

  • Renten
  • Årsgebyr
  • Rentefri betalingsutsettelse

Dersom du sjekker ulike sammenligningstjenester, ser du også at de bruker samme kriterier for å avgjøre hva som er det beste kredittkortet. At kortet har 0 kr i årsgebyr, har lav rente og tilbyr en periode med rentefri betalingsutsettelse kommer deg som forbruker til gode. 

Vær nøye med å sjekke kortets rente

Kredittkort er et stort og konkurranseutsatt marked, og det kan være forvirrende med alle alternativene som finnes. Normalt høye renter har gitt kredittkort et ufortjente dårlig rykte. Kortselskapene setter selv renten på kredittkortet, noe som er grunnen til at variasjonene er så store. 

Renten er kanskje derfor det aller viktigste punktet å være nøye på ved valg av kredittkort. Er du på utkikk etter et kredittkort med lav rente kan re:member gold være et godt alternativ. Med en nominell rente på 14,9 % er dette en av markedets aller beste rente. Se de siste oppdaterte rentene for ulike kredittkort i Norge her. 

Kredittkort generelt er også det beste kortet å bruke på netthandel. For når du betaler med kredittkortet på nett er du sikret mot useriøse aktører. Skulle du for eksempel oppleve at varen du har bestilt aldri dukker opp, at det er feil på den eller at du blir svindlet, kan du få hjelp til å erstatte tapet dersom butikken ikke selv hjelper deg.

Er re:member gold det beste kredittkortet for deg?

Lav rente på kredittkortet er spesielt viktig for deg som ønsker å kunne utsette betalingen. Med re:member gold kredittkort får du inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Det betyr lavere månedskostnader dersom du deler opp betalingen, noe som vil gi deg større økonomisk fleksibilitet i hverdagen. Med re:member gold kredittkort i lommeboka er du derfor godt forberedt dersom det for eksempel skulle dukke opp uforutsette utgifter. Hvem vet når bilen må på service eller om vaskemaskinen slutter å fungere? Da kan det være at remember gold er det beste kredittkortet for deg.

En god huskeregel er å ikke bruke mer enn du har råd til, og at alt skal tilbakebetales – helst innen rimelig tid. Dersom du er bevisst på både rente og forbruk, vil du spare deg selv for unødvendige kostnader når du bruker kredittkortet.

Søk om re:member gold kredittkort her.