Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Selfieguide del 2 - Finn beste fotoapp

Det er ikke alltid mobilkameraet fanger opp motivet slik du ønsker. Kanskje du ikke ser like brun ut som du trodde? Heldigvis finnes det redigeringsapper som gjør feriebildene, og ikke minst selfies, mye bedre.

Fikk du med deg første del av selfie-guiden der du fikk gode tips om utstyr som kan være nyttig når du skal ta bilder på ferie? re:member gir deg nok en gang gode tips, denne gangen viser vi deg hvilken fotoapp som er best.  

Finn riktig fotoapp

Det skal ikke mye redigering av bilder til før feriebildene går fra et amatørfoto til noe som kunne hengt i et galleri - vel, nesten i hvert fall. Her får du tips til noen noen bilde-apper du burde vurdere å laste ned før du flyr til fjerne strøk.

  • PicsArt Photo Studio

En funksjonsrik fotoapp med åtte kategorier med forskjellige effekter du kan bruke til redigering av bilder. I tillegg kan du velge mellom en rekke rammer og lage fotokollasjer slik at du får morsommere bilder. Her trenger du ikke bruksanvisning, for den er kjempeenkel å bruke.

iPhone | Android

  • Dblcam

Denne appen tar selfies til et helt nytt nivå. Du føler deg kanskje tåpelig når du tar en selfie i full offentlighet, men på denne måten får du et mer interessant selvportrett. Hvordan? Dblcam tar bilde med både kameraet på baksiden og med frontkameraet, og setter dem deretter ved siden av hverandre. Og med ett har du fanget hvordan du så ut på toppen av Eiffeltårnet og den fantastiske utsikten over hele Paris.

iPhone | Android

  • VSCO

Mange omtaler VSCO som det beste gratis fotoappen, og det er ikke uten grunn. Ikke bare er den enkel å bruke, og har de viktige funksjoner som justering av eksponering, lys, fargetemperatur og konstrast, men den har også et godt utvalg flotte filtre. Og i motsetning til andre bildeapper kan du med denne tilpasse innstillingene på hvert filter. Med VSCO cam kan hvert bilde du tar bli et kunstverk - bare sjekk hashtagen #vscocam på Instagram.

iPhone | Android

Bevar minnene på papir

Du kan sikkert dra fram et par album med feriebilder fra dine yngre dager, men de siste årene har du kanskje ikke fremkalt bilder noe særlig. Stemmer ikke det?  

I disse dager er det deling i sosiale medier som gjelder, men hadde det ikke vært fint om disse kvadratiske bildene du poster på Instagram hang på kjøleskapet, veggen eller lå i et album du kunne dra fram i ny og ne?

Det kan virke stressende å fremkalle bilder, men det er det absolutt ikke. Med hjelp fra en fotoapp som Printic eller Printstudio, kan du gjøre det enkelt - uansett om du sitter hjemme i sofaen, er på jobb eller på trikken på vei til fest.

Velg mellom ulike størrelser, formater og antall - verre er det ikke. I tillegg er det rimelig og bildene kommer på døren etter et par dager.

iPhone: Printic | Printstudio
Android: Printic | Printstudio

Vil du vite mer om hvordan du kan ta de beste feriebildene? Da bør du lese tredje del av selfie-guiden fra re:member.

Husk at du får reise- og avbestillingsforsikring inkludert hvis du betaler halvparten av reisekostnadene med et re:member kredittkort, i tillegg til fordelsprogrammet re:member reward med gode rabatter og tilbud.