Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Blant de beste i en kredittkorttest

Vurderer du å skaffe deg et kredittkort til ferien? Med dette kortet får du flere ulike fordeler og så høy kredittgrense at det dekker alt både før og under reisen. Da slipper du å tenke over hvor mye penger du har på kontoen.

Det er mange gode grunner til å bruke et kredittkort i feriesammenheng, men hvilket skal du velge? Det finnes en jungel av ulike kort og kredittkorttester på markedet, og det kan derfor være vanskelig å finne akkurat det som passer for deg.

For mange av oss er det viktig at kortet har høy nok kredittgrense til å dekke alt til ferien. Med ekstra penger i bakhånd er du sikret i tilfelle det skulle skje noen uforutsette hendelser, og med et kredittkort fra re:member får du alt dette.  

Kredittkort med høy kredittgrense

Kortet re:member black kunne vunnet en kredittkorttest for høyest kredittgrense, for det er ikke alle kortutstedere som tilbyr så mye som opptil 150 000 kroner. Det høye beløpet bør være mer enn nok til å dekke alt av utgifter til turen, uansett om du skal på en billig chartertur til syden eller til et tre ukers hotellopphold i Dubai. Hvis du passer på å bruke kortet til å betale for over halvparten av transportkostnadene, får du automatisk en reise- og avbestillingsforsikring med på kjøpet.  

Det vil også lønne seg å bruke et kredittkort til reservasjon når du bestiller hotell og leiebil, som krever et kredittkort som garanti for bestillingen. Bruker du kortet fra re:member til dette får du større økonomisk frihet ved at disse pengene ikke blir låst på lønnskontoen din.

Visste du også at du med fordel bør bruke kredittkort på tur i utlandet for både en tryggere og mer lønnsom handel? Skulle du bli utsatt for ran eller svindel får du pengene tilbake, og velger du lokal valuta når du skal betale på kortterminal får du alltid best kurs.

Kredittkort test

Gir deg store rabatter

Kortet fra re:member er i tillegg gebyrfritt å betale med, har ingen årsavgift og kan tilby 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Dette betyr at du kan betale tilbake når det passer deg og du velger selv forfallsdato i nettbanken.

Søkeprosessen er trygg og sikker. Kortet gir deg gunstige rabatter hos over 200 nettbutikker, og faktisk viser flere kredittkorttester at re:member er blant de som kan tilby deg høyest rabatt hos sine utvalgte samarbeidspartnere. Her kan det være mye å spare, for fordelsprogrammet re:member reward tilbyr opptil 25 % rabatt.

Med et re:member-kort i lommeboka kan du føle deg helt trygg på reisen. Søk om kredittkortet fra re:member i dag, så har du det klart til du skal på ferie.