Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Gode grunner til å søke om kredittkort

Kredittkort blir mer og mer vanlig og det er stadig flere nordmenn som velger å benytte seg av det. Lurer du på om du også skal søke om et kredittkort? Det er faktisk flere gode grunner til å skaffe seg det.

Hvorfor søke om kredittkort fra re:member?

Det er flere gode grunner til å ha et kredittkort i bakhånd.

  • Det er trygt å bruke kredittkort når du handler på nettet
  • På reise er det tryggere å betale med kredittkort
  • Du får reiseforsikring inkludert i kortet dersom du betaler minst 50 % av reisen med kortet
  • Du får rabatter i over 200 nettbutikker via re:member reward

Søke kredittkort

Fordeler med kredittkortet

Skal du ut å reise kan det lønne seg å betale for minimum halvparten av transportkostnadene med kredittkortet fra re:member. Da får du nemlig med reise- og avbestillingsforsikring på kjøpet.

Husk at du får en bedre kurs og mer for pengene i utlandet hvis du velger å betale med lokal valuta. Å bruke kredittkort er også den tryggeste betalingsmåten og sikrer deg mot svindel.

Med et kredittkort kan du også velge å utsette betalingen dersom du ønsker det. Du får 45 dagers rentefri betalingsutsettelse og velger selv om du vil betale hele beløpet rentefritt ved forfall eller utsette og betale tilbake når det passer deg.

Flere bruksområder

Hvis du skulle være i tvil - du kan bruke kredittkortet til varekjøp, netthandel og du kan ta ut kontanter i minibanker eller banker. Du betaler ingen gebyrer på varekjøp, hverken i Norge eller i utlandet.

Å søke om kredittkort fra re:member er trygt, men for å få innvilget søknaden din er det noen betingelser du må oppfylle. Du må være over 18 år, ha fast inntekt og ingen betalingsanmerkninger.

Søk om kredittkort her.