kredittkort-forbrukslan21.jpg

Få gebyrfritt kredittkort til å bruke på trening

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

En sunn og aktiv livsstil er viktig for mange, og det finnes flust av nettbutikker som tilbyr alt du trenger. Men visste du at re:member kredittkort kan gi deg en bedre deal på treningsutstyret? Betaler du alle regningene dine i løpet av den rentefrie perioden på 45 dager, er det i tillegg et gebyrfritt kredittkort som ikke har årsavgift.

Er du en av de som er opptatt av trening og kosttilskudd for å holde deg frisk og sprek? Eller er du blant de som synes dørstokkmila er litt for lang og sliter med motivasjonen? Uansett hvilken situasjon som beskriver deg best, så tenker du kanskje hva et kredittkort har med dette å gjøre.

Slik blir kredittkortet gebyrfritt

Jo, det er ganske enkelt - med et kredittkort fra re:member kan du nemlig benytte deg av fordelsprogrammet re:member reward, som gir deg gunstige rabatter og kampanjetilbud i over 200 nettbutikker. Her finner du også alt du trenger til treningen, og kanskje du lar deg inspirere av det gode utvalget?

Noen blir motivert av nytt og kult treningstøy eller løpesko i sterke og friske farger, mens andre søker etter proteinpulver og tilskudd som gir deg mer ut av treningen. Uansett om du ønsker å trene utendørs, på treningssenter eller hjemme i din egen stue, så finner du det du måtte trenge av klær, sko, apparater og treningsutstyr i de mange treningsbutikkene som er en del av reward-programmet.

Så lenge du betaler alle regningene dine i tide, er kredittkortet fra re:member et gebyrfritt kredittkort. Du slipper å betale ekstra gebyrer på varekjøp - også når du handler på nett. Kortet har heller ingen årsavgift og velger du eFaktura i nettbanken, slipper du i tillegg unna papirgebyret på 45 kroner.

Gebyrfritt kredittkort

Alt til treningen

Sjekk det store utvalget av trenings- og sportsutstyr i noen av de mest populære nettbutikkene innen trening, sport og kosttilskudd - kanskje du blir inspirert? Gjennom re:member reward, får en god deal hos blant annet:

  • Gymgrossisten - Nordens største nettbutikk for trening og kosttilskudd.

  • Sportamore - Nordens største sportsbutikk på nettet som blant annet tilbyr sko, treningsklær og sportsutstyr.

  • Proteinfabrikken - Norges største produsent og leverandør av kosttilskudd og sportsernæring.

  • Sporttema - Stor leverandør av treningsutstyr og treningsapparater.

Se en full oversikt over butikkene under kategorien sport og fritid her.

Det eneste du må gjøre for å kunne benytte deg av rabattene, er å handle via hjemmesiden til reward-programmet. Resten går av seg selv.

Gjør kroppen din en tjeneste

Det er mange gode grunner til å trene, uansett om du foretrekker styrke, kondisjon, yoga eller crossfit. Ved å trene kan du forebygge sykdommer og diverse helseplager, i tillegg til at det gir deg mer overskudd og økt forbrenning. Humøret ditt blir også bedre. 

Søk om et kredittkort fra re:member her