gebyrfritt-kredittkort.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Nytt kredittkort? Velg et som er gebyrfritt

Vurderer du å skaffe deg et kredittkort, kan det være lurt å velge et gebyrfritt kredittkort som i tillegg gir deg flere gode fordeler. Med re:member kredittkort får du blant annet ingen årsgebyr, ingen etableringsgebyr og inntil 45 dagers rentefri kreditt.

re:member kredittkort: Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Slik finner du kredittkortet som dekker dine behov best

Det første du bør tenke på når du skal skaffe deg et kredittkort, er hva du skal bruke det til. 

Er du glad i å reise, kan du velge et kredittkort som inkluderer reiseforsikring, slik at du kan tenke på andre ting. Med re:memeber kredittkort får du reiseforsikring inkludert i kortet når du betaler minst 50 % av reisens transportkostnader med kortet. Reiseforsikringen gjelder både deg, ektefelle/samboer og hjemmeboende barn under 21 år. 

Dersom du ønsker å utsette betalingen, bør du vurdere et gebyrfritt kredittkort med lavest mulig rente. Sjekk derfor ut re:member gold som har en av markedets laveste rente.

Mange fordeler med re:member gebyrfritt kredittkort

Velger du re:member kredittkort, får du et gebyrfritt kort som i tillegg har en rekke andre gode fordeler:

  • 0 kr i årsgebyr
  • 0 kr i etableringsgebyr
  • 0 kr i varekjøpsgebyr
  • 0 kr i eFakturagebyr
  • 0 kr for tilleggskort
  • 0 kr for erstatningskort
  • Ingen rente på kjøp ved betaling før regningens forfall
  • Inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse
  • Rabatter i over 200 nettbutikker

Merk at det er gebyrer dersom du velger papirfaktura, tar kontantuttak i minibank eller i bank eller overfører penger fra kort til konto. Se hele prislisten her.

Opptil 20 % rabatt i over 200 nettbutikker

Med fordelsprogrammet re:member reward får du opptil 20 % rabatt i over 200 nettbutikker. Logg inn via reward og betal med re:member-kortet ditt, så trekkes rabatten automatisk fra på din neste faktura. Nettbutikkene som du får rabatt i, er delt inn i ulike kategorier, som for eksempel klær og mote, helse og skjønnhet, hus og hjem, sport og fritid, tjenester og abonnement, og reiser og hotell. Uansett hva du er på jakt etter, finner du det trolig i en av nettbutikkene som inngår i re:member reward.

Er du ute etter et gebyrfritt kredittkort som gir deg en rekke fordeler, bør du sjekke ut re:member kredittkort. Her kan du søke om et kredittkort fra re:member