Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Beste kredittkort for deg som vil bli best på sykkel

Var du en av de som satt klistra som en flue på fluepapir foran tv-skjermen i tre uker i sommer for å få med deg timevis av landeveissykling? Kanskje du ble fristet av Tour de France til å kjøpe sykkel og begynne treningen selv? Her får du både gode sykkelråd, og råd om hva som er det beste kredittkortet for deg som skal kjøpe sykkel.

Frankrike rundt, eller Tour de France som det egentlig heter, har blitt arrangert hvert år siden 1903 og er verdens største sykkelritt. Vinneren av rittet mottar 450 000 euro av arrangøren. Du vinner kanskje ikke like mye eller blir kanskje heller ikke like god som Thor Hushovd, men er du heldig kan du bli i hakket bedre form enn du er nå.   

Hvorfor skal jeg investere i en sykkel?

Solen er på vei ned og kaster skygger på den lange strekningen du har foran deg. En frisk bris streifer kinnene dine mens bena pumper rytmisk. Hjernen kobler av alt hverdagsstresset.

Sykling er en skånsom og effektiv treningsform, i motsetning til for eksempel løping. Men slik det er med alt annet – kroppen må vende seg til det. Derfor er det viktig å ta det med ro i begynnelsen, til du merker hvordan kroppen reagerer.

Det er selvfølgelig mange fordeler ved å sykle. Du kan blant annet spare mye penger ved å parkere bilen eller droppe toget til fordel for å investere i en sykkel.

Hvorfor er re:member beste kredittkort for meg?

Med kredittkort fra re:member får du ikke bare opptil 150 000 kroner i kreditt, ingen årsavgift og inntil 45 dager rentefri betalingsutsettelse, men også fordelsprogrammet re:member reward.

Med re:member reward er det store beløp å spare, du får opptil 25 prosent i over 200 nettbutikker, og selvfølgelig finnes det noe for deg som vil ha sykkel også. Du får blant annet rabatt hos Chain Reaction Cycles, verdens største sykkelbutikk på nett.

Hvilken sykkel skal jeg velge?

Du er ikke den eneste som sitter med det spørsmålet. Det kan virke umulig å finne fram i sykkeljungelen, men det viktigste er at du finner en sykkel som er riktig for deg. Ser du etter en sykkel som får deg til og fra jobben, men som samtidig passer ypperlig til lengre sykkelturer, bør valget være en racersykkel – også kjent som landeveissykkel.

Disse er ikke kun forbeholdt konkurransesyklister, men egner seg også for mannen i gata som skal benytte den til pendling, trening og sykkelturer. En landeveissykkel egner seg til sykling på asfalt og med unike egenskaper er den perfekt til fart og lengre distanser.

Du trenger ikke nødvendigvis velge den dyreste for å få en bra sykkel. I prisklassen rundt 10 000 kroner kan du finne gode alternativ som kan dekke dine behov – dersom du prioriterer riktig. Dyrt og fancy utstyr er ikke det viktigste, men derimot bør prioriteringen være ramme og hjul for å oppnå den farten er racersykkel er ment for.

Uansett hvilken sykkel valget faller på, er re:member det beste kredittkort for deg. En bedre kondisjon kan starte ved å søke om kredittkort her.