kredittkort-forbrukslan21.jpg

Søk om re:member kredittkort
Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Fordeler med re:member kredittkort

Det er mange fordeler med et kredittkort fra re:member. Du kan blant annet få hjelp til å få pengene tilbake om du ikke mottar varer du har kjøpt på nett, og reiseforsikring er inkludert hvis du betaler over 50 % av reisen med kredittkortet.

re:member kredittkort er kredittkortet for deg som ønsker gode fordeler og en behagelig kjøpsopplevelse. På denne siden finner du nyttig informasjon om fordeler med kredittkort, fra fordelsprogram og reiseforsikring, til informasjon om hvordan du kan søke om kredittkort.

Du kan få innvilget opptil 150 000 kroner i kreditt, og det påløper ikke rente før det har gått inntil 45 dager. Det er ingen årspris på kredittkortet, du kan velge din egen PIN-kode og du kan bruke kortet på over 32 millioner brukersteder.

Søk om kredittkort her.Fordeler med kredittkort

Ikke alle vet at det gagner deg mer å bruke kredittkort framfor et vanlig bankkort, for eksempel når du handler på nett, eller bruker kortet i utlandet. Betaler du med et kredittkort kan du klage til kredittyter om du ikke får gjennomslag hos selger, og de vil hjelpe deg å ordne opp.

Dessuten har kredittkort lang nedbetalingstid, noe som innebærer at du kan kjøpe nå og betale senere. På den måten blir pengene ikke trukket direkte fra din lønnskonto, hvis du for eksempel skulle bli svindlet. Med inntil 45 rentefri dager kan du betale tilbake summen ved neste lønning, eller når det passer deg.

Dersom du ønsker en ferie og et flyselskap legger ut billigbilletter til din drømmedestinasjon, kan du spare på å kjøpe de med en gang til tross for at pengene dine er øremerket andre ting. Har du et kredittkort fra re:member er dette mulig, og du kan betale tilbake når det passer deg.

Kredittkort fordeler

Fordeler med re:member kredittkort

Kan du ikke betale på første lønning? Det tar inntil 45 dager før det påløper renter på det du bruker, og du betaler kun renter på beløp som er ubetalt etter forfallsdato. Dette gjelder både for varekjøp og kontantuttak.

Har du ikke kredittkort fra re:member? Da går du glipp av mange fordeler. Vi tilbyr mange gode rabatter via fordelsprogrammet re:member reward. Blant annet får du opptill 25 % rabatt i over 200 nettbutikker. Du kan med andre ord spare mye dersom du benytter kredittkortet ditt når du kjøper for eksempel møbler og interiør, sports- og fritidsartikler, samt når du bestiller hotellopphold og flybilletter på nett.

Med re:member reward får du blant annet rabatter hos Hotels.com og Nelly.com, for å nevne noen. Det eneste du må huske før du benytter deg av rabattene, er å besøke siden du skal handle fra gjennom re:member reward, klikke på "Til butikk" og betale med re:member-kortet.

I tillegg får du inkludert reiseforsikring dersom du betaler mer enn 50 % av transportkostnadene med kredittkortet ditt fra re:member. Denne er gjeldende ved tyveri, sykdom og hjemtransport, forsvunnet bagasje, forsinkelser og mer til. 

Få fordeler med kredittkort du også! 

Søk om kredittkort her