kredittkortfaktura.jpg

Vi har endret kredittkortfakturaen

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Vi har endret vår faktura på grunn av nye retningslinjer fra Finanstilsynet. Vi har gjort om på utseende på eFaktura og papirfaktura slik at det skal bli tydeligere for deg at du kan velge mellom å betale deler av beløpet eller totalt skyldig beløp.

eFaktura

Tidligere har beløpsfeltet vært forhåndsutfylt med minimumsbeløpet. Fra nå av er dette feltet fylt ut med totalt skyldig beløp. Til tross for at totalt skyldig beløp vises i beløpsfeltet, kan du fortsatt velge å betale inn et lavere beløp, men ikke mindre enn minimumsbeløpet.

Papirfaktura

Vi har fjernet giroen nederst på fakturaen og i stedet samlet den viktigste informasjonen i feltet Betalingsinformasjon. Du velger selv om du ønsker å betale hele det utestående beløpet, minimumsbeløpet eller et beløp du velger selv.

Brevgiro

Dersom du betaler med brevgiro, kan du gjøre det ved å fylle inn beløpet og nødvending betalingsinformasjon i en tom giro. Tomme giroer kan kjøpes på Posten eller andre butikker som selger kontorrekvisita. Du velger selv om du vil betale hele det utestående beløpet, minimumsbeløpet eller et beløp du selv velger.


Har du behov for å snakke med kundeservice direkte, kan du ringe oss på 73 89 77 55 eller ta kontakt i nettbanken.